A boncolási jegyzőkönyvben más szerepel, mint amit a eddig tudni lehetett az egyéves Dani halálával kapcsolatban.

Harapás az ok

Ahogy írtunk róla, három hete holtan találták az egyéves Danikát egy tömörkényi ház udvarán. A hírek szerint a gyermek halálát egy kutyalánc okozta, amely a testére tekeredett. A kisfiú nagymamája most elmondta, hogy azóta megkapták az unokája boncolási jegyzőkönyvét és nem a kutyalánc, hanem kutyaharapás okozta a fiú halálát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megfulladt

Annyi, hogy fulladásos halál kutyaharapás által. Ennyit tudunk a boncolási jegyzőkönyvből, amit kaptunk. Csak ennyi volt ráírva, ennél több nem – mondta az elhunyt gyermek nagymamája.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Elköltözött az anya

Danika holttestét az édesanyja találta meg az udvaron, a kutyák mellett. A nő azóta elköltözött, az RTL Híradó pedig az anyóstól úgy tudja, az asszony még a saját kihallgatásán sem jelent meg.

Állatorvos vitte el a kutyákat

„A kutyákat elvitték. A hatósági állatorvos vitte el őket. Ugye, megtörtént a baj, és másnap délután vitték el őket. Ezt is én furcsállom, mert első körben azt mondták, nem volt kutyaharapás a kisgyereken” – nyilatkozta.

Elkerüli a házat

De a rendőrök ennél többen nem árultak el nekik. A fia azóta hozzá költözött, a tragédia miatt a közelébe sem megy a háznak, ahonnan egyik napról a másikra a felesége is elment – írja a Blikk.

Nem sírt sokáig

„Annyit tudunk, hogy állítólag a kihallgatáson nem jelent meg. Én nem tudom megérteni. Amit a temetésen is csinált, nekem nagyon furcsa. Ott álltunk, de ő csak a vége felé kezdett el sírni, de nekem az se volt őszinte sírás” – folytatta az anyós.

Elköltözött

Az apa és a nagymama korábban azt mondták a Híradónak, hogy az anya a tragédia előtt sem nagyon törődött a kicsivel, többnyire az ágyban fekve nyomkodta a telefonját. A Híradó úgy tudja, a nő először a szüleihez ment, ahonnan rövidesen Heves vármegyébe költözött, s most is ott él.

Egyetlen gyermekük volt

Danika július 10-én ünnepelte egyéves születésnapját. Ő volt a pár első és egyetlen gyermeke. Az édesapa a delmagyar.hu-nak elmondta: korábban is előfordult, hogy amikor a kisfiú az édesanyjával volt és  reggel felébredt, akkor őt kereste. Valószínűleg ez történhetett kedden reggel is. Az apa dolgozni ment, az anya aludt, Danika mászkálni kezdett és valahogy sikerült kinyitnia az ajtót.

Elhanyagolta a gyermekét

Danika édesapja azt mondta, párjával gyakoriak voltak a viták, mert a 22 éves nő teljesen elhanyagolta a kicsit. Gyermeke elvesztése egyáltalán nem viselte meg. A történtek után a férfi szakított a nővel.

Nem mond semmit a rendőrség

A nyomozás folyamatban van gondatlan emberölés bűntette miatt, ezért a rendőrség egyelőre nem nyilatkozik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció