Két holttestet találtak az egyik újpesti lakásban. A tragédiát az egyik rokon jelentette be, a rendőrök elfogták a feltételezett elkövetőt, aki a holtan talált házaspár fia.

Nem érte el rokonát

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába május 24-én 10 óra 19 perckor érkezett bejelentés, hogy a bejelentő a testvérét és annak feleségét nem éri el, nem tudja velük a kapcsolatot felvenni.   A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Két halott

A rendőrök a katasztrófavédelem munkatársainak segítségével bejutottak a házaspár 4. kerületi, Liszt Ferenc utcában található ingatlanjába, ahol a házaspárt holtan találták. A helyi Facebook csoportban egy újpesti lakos azt írja, a házaspárt lelőtték.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Helyszíni felvétel

Forrás: Facebook

Emberölés történt

Ezután a Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt nyomozást rendelt el, és a nyomozók megkezdték az elkövető azonosítását, elfogását – írja a police.hu.

Elfogták az elkövetőt

Egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt, a házaspár 37 éves fiát az újpesti lakásán. A férfi előállítása, elszámoltatása folyamatban van.  

Helyszíni felvétel

Forrás: Facebook/Újpest

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/Újpest