Durva balhé tört ki az egyik budapesti Decathlon áruházban, a cikkünk végén található videóban is láthatjuk, amint két biztonsági őr birokra kel egy férfival. A vásárlókat felszólították, hogy a vészkijáratot használják.

Birkóztak

Verekedés tört ki Budapesten, a Nyugati téren található Decathlonban. Szombaton egy vásárló birkózásba elegyedett az üzlet két biztonsági őrével. Hogy pontosan miért tört ki a verekedés, azt egyelőre nem lehet tudni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Leterítették

Az esetről beszámoló Promotions is kiemelte, hogy a TikTokra feltöltött videóból nem derült ki, a férfi pontosan mit követett el, ám az őrök leterítették a földre, majd tisztán hallatszik, ahogy bemondják, hogy az üzletet technikai okokra hivatkozva azonnal ki kell üríteni.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Irány a vészkijárat

Az üzlet munkatársai bemondták azt is, hogy a vásárlók végül a vészkijáratokon keresztül hagyják el a boltot. A videón az is látszik, hogy a többi vásárló tétován nézi végig, ahogy egymásnak feszülnek a felek.

Lassan 20 éve vannak jelen

A Decathlon-t 1976-ban alapították, és most már 61 országban vannak üzleteik. Magyarországon 2005-ben nyitott meg az első áruházuk Budaörsön, és az elmúlt 18 évben további 23 üzletük nyílt meg hazánkban.

Munkások verekedtek

Számtalan példát tudunk csak a közelmúltból is felsorolni, amikor még egy hétköznapi szituáció is verekedésbe tudott torkolni. Beszámoltunk például arról az esetről, amikor téglával mentek egymásnak egy budapesti épület felújításán dolgozó segédmunkások.

Bagatell oka volt

Egy instabil padlólap miatt egy munkásnak több lépést kellett megtennie, ebből alakult ki a vita. Egy éles tárgy és egy kalapács is előkerült a vita hevében.

Huligánok

Természetesen a focihuliganizmus sem maradhat ki a sorból. Májusban Budapest adott otthont az Európa-liga döntőjének. Zuglóban már a mérkőzés előtt egymásnak estek a drukkerek.

Többen kórházban kötöttek ki

Hárman sérültek meg, közülük a mentőszolgálat munkatársai további ellátásra egy olasz és egy spanyol állampolgárt vittek kórházba. Az Európa Liga-döntő miatt elrendelt fokozott ellenőrzés miatt a közelben szolgálatot teljesítő rendőrök perceken belül a helyszínre értek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nőt vertek viperával

És bizony nem gondolnánk, de úgy tűnik, egy koncert is alkalmas lehet arra, hogy verekedés alakuljon ki. Lapunk is beszámolt arról, hogy egy májusi Nótár Mary-koncert alatt, gyermekei szeme láttára vertek véresre egy szombathelyi édesanyát. A nőre több férfi támadt rá, és az elmondások alapján teleszkópos bottal – amit a köznyelvben viperának neveznek – többször is megütötték a fején.

Íme, a dechatlonos birkózó jelenet

@minasina_01 #Dechatlon #Birkozas #Veszkijaraton ♬ eredeti hang – Minasina

Kiemelt kép: