Hárman meghalt abban a balesetben, amely hétfő délután történt a Bács-Kiskun megyei Soltnál. Két kamion és egy traktor ütközött, az egyik teherautó dezodorokat szállított, emiatt gyulladt ki.

Baleset Soltnál

Két kamion és egy traktor karambolozott az 53-as főút 1-es kilométerénél, Solt határában, az 52-es főút kereszteződésénél hétfőn késő délután. Az ütközés következtében a két kamion kigyulladt és teljes terjedelmében égett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Két mentőhelikopter is érkezett

A riasztott kiskőrösi, paksi, sárbogárdi, kalocsai és solti hivatásos tűzoltók öt habsugárral eloltották a lángokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett. A helyszínre két mentőhelikopter is kiérkezett. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Tűzoltók oltották az égő kamiont

Solt, 2022. július 4. Tûzoltók dolgoznak kiégett kamionnál az 53-as fõúton Solt közelében, ahol összeütközött két kamion és egy traktor 2022. július 4-én. A balesetben hárman meghaltak. MTI/Donka Ferenc

Három személyt kerestek

Az ütközés után a traktor vezetőjét mentőautóval a halasi kórházba szállították, az elsődleges információk szerint a tűzoltók három személy után kutatnak a tűzoltók.

Ezt a traktort előzte az egyik kamion

Solt, 2022. július 4. Sérült traktor az 53-as fõúton Solt közelében, ahol összeütközött két kamion és egy traktor 2022. július 4-én. A balesetben hárman meghaltak. MTI/Donka Ferenc

Így történhetett a baleset

Az egyik kamion egy enyhén balra ívelő kanyarban előzni kezdte az előtte haladó traktort, amikor nekiütközött a szemből érkező kamionnak. Az egyik kamion dezodorokat szállított, amik az ütközés következtében felrobbantak és minden beborítottak a lángok. 

Teljesen kiégett mindkét kamion

Solt, 2022. július 4. Kiégett kamion az 53-as fõúton Solt közelében, ahol összeütközött két kamion és egy traktor 2022. július 4-én. A balesetben hárman meghaltak. MTI/Donka Ferenc

Magasfeszültségű vezeték is leszakadt

Az úttest mellett húzódó magasfeszültségű vezeték is leszakadt, amelyet a tűzoltók azonnal áramtalanítottak. Vízzel és habbal locsolták lángoló a kamionokat.

Hárman meghaltak

rendőrség közlése szerint a kamionokban összesen hárman utaztak, ők a helyszínen életüket vesztették. A traktor vezetőjét kórházba szállították. A baleset körülményeit a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: MTI/Donka Ferenc