Két család kardokkal és vasvillákkal esett egymásnak a kaposvári cseri városrészben péntek este. A háttérben egy modernkori Rómeó és Júlia történet jelenik meg.

Előkerült a kard

Egy tiktokos videó szerint a nő torkaszakadtából, már-már rekedten üvöltözik és a trágár kifejezésekkel sem spórol. „Mind meghaltok! Karddal várlak benneteket!”- hangzik el a felvételen. „Ahányan vagytok, mind összeszarabullak benneteket!” – tette hozzá a nő. A háttérből aztán egy másik személy át is adja a kardot egy halk „le lesz vágva a feje” megjegyzéssel. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ingerült szóváltás

A felvételt készítő nő viszont nem nyugszik. „Beleadom az uradnak a szájába a méhedet!” – fogalmaz kissé ingerülten, majd egy éles váltással a videó már az autóban folytatódik. Az éktelen és érthetetlen ordibálásnak időnként egy-egy puffanás, csattanás vagy üvegtörés ad nyomatékot. A videó a rendőrautók szirénájával zárul – írja a KaposvárMost.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nyomoznak

Orbán Zoltán, a Somogy Megyei Rendőr-főkatpitányság szóvivője lapunknak elmondta: a József utcába riasztották a rendőrséget, mert összevitatkozott két család. Több járművel vonultak a helyszínre, ahol felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indítottak eljárást, és több embert elő is állítottak. A nyomozás még folyamatban van, de a könnyű sérüléseken kívül komolyabb baj nem történt.

Hetvenen gyűltek össze

Egyes információk szerint mintegy hetvenen gyűltek össze az érintett ház körül. A két család gyermekei közti szerelem robbantotta ki a konfliktust. A videó a Kaposvármost oldalán látható.

Hatvani eset

Ahogy írtunk róla, megdöbbentő támadás ért egy hatvani családot. Egy régi sérelem miatt fém golyókkal megtöltött gázpisztokolyokkal, baseball ütőkkel rontottak rájuk. Egy biztonsági kamera mindent felvett, cikkünk végén megnézheted az esetről készült videót.

Péntek éjszaka történt

Hatvanban rátámadtak egy családra a haragos rokonaik. “Lőjétek le! Lőjétek le!” – kiáltotta az egyik támadó. Csak úgy záporoztak a lövések.

Videófelvétel tanúskodik a történtekről

Egy biztonsági kamera tökéletesen rálátott az esetre, és azt is rögzítette, mik hangzottak el a támadás során. A támadók három gépkocsival érkeztek a hatvani házhoz. Több mint egy tucatnyi ember rontott az épületbe.

Alaposan fel voltak fegyverkezve a támadók

A támadóknál volt fahusáng, baseball ütő, kard és pisztoly is. A felvételen látható, hogy az egyik férfi megpróbálja betörni az épület egyik ablakát. Miután nem járt sikerrel, a ház előtt parkoló autó hátsó ablakát törte be.

Nem sima gázriasztó pisztollyal érkeztek

A gázpisztolyokat csapágygolyókkal töltötték meg a támadók. A család több tagját is eltalálták a lövések. Az egyikük akár a szeme világát is elveszítheti.

Súlyos sérüléseket szenvedtek a hatvani család tagjai

“Engem fejbe lőttek személy szerint. Az egyik fiamnak karddal vágták meg a kezét” – mondta a megtámadott család egyik tagja, Balogh Andor a Tények számára. Volt, akit műteni is kellett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció