Két kezével próbálta megmenteni feleségét az a férfi, akinek feleségét vasárnap egy villámárvíz ragadta magával. Marika néni életét a mentők már nem tudták megmenteni.

A KEKFENY.com vasárnap megírta, hogy villámárvíz sodort el egy nőt Veszprém megyében. A 66 éves helyi lakos meghalt. Marika nénit a patak átszakadt gátjából zúduló víz ragadta magával tótvázsonyi kertjük végében.

Az asszonyt a vasárnapi hatalmas esőzések miatt felduzzadt ár ragadta magával vasárnap délután.  Az esőtől ugyanis fentről és lentről is zubogott a megáradt patak, Marika nénit pedig szinte beszippantotta az eltömődött, majd átszakadt gát.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Amikor észrevette életéért küzdő feleségét, Lajos bácsi megpróbálta kimenteni az asszonyt.

„Kértem, hogy el ne engedje a kezem, próbáltam őt tartani” – mondta a Borsnak sírva az idős férfi. 

Marika nénit azonban elragadta a patak, a folyástól közel ötven méterre találták meg később a tűzoltók, az áradásban pedig a férfi is megsérült.

Lajos bácsi képtelen felfogni, hogy szeretett felesége ilyen tragikus körülmények közt ment el. De nemcsak a férfi, hanem a család is összeomlott.

Kiemelt kép: Tótvázsony főútja a vasárnapi vihar után – Forrás: Facebook