Balesetet szenvedett a ZTE focistája. Nicola Mitrovic egy mozgóbolttal ütközött Vas megyében. Az áruszállító sofőrje súlyosan sérült.


Balogunyom felől Rábahídvég irányába tartott egy magyar rendszámú Audi személyautó, amit egy szerb férfi vezetett. Sorokpolányban egy jobbra ívelő kanyar után a Fő utcán haladó autó ütközött a Templom utcából balra kanyarodó Renault áruszállító bal hátsó kerekével.

Az ütközéstől az áruszállító megpördült, az elrepülő pótkereke pedig betört egy kerítést. A Renault vezetője nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett. A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

A 112press azt írtja, hogy egy sofőr megvárta a kiérkező rendőröket és elmondta nekik, hogy az Audi lényegesen túlléphette a lakott területen megengedett sebességet, mivel szabályosan közlekedő autókat is nagy sebességgel előzött.

A pékség autójának a vezetője azt mondta a munkaadójának, hogy már javában kanyarodott, amikor a szeme sarkából meglátta az érkező autót, de az meg sem fordult a fejében, hogy nem fog megállni, lassítani. Egy pillanat múlva pedig már ütközött is az érkező jármű az áruszállítóval.

Az áruszállító autó vezetője arcsérülést szenvedett. Egyik sofőr sem fogyasztott alkoholt vezetés előtt.

A ZTE közleményt adott ki a balesettel kapcsolatban, amelyben cáfolják, hogy az NB1-es Nikola Mitrovic gyorsan hajtott.

Kiemelt és belső kép: helyszíni felvétel – Forrás:112press