Bár a színész nem tartja nagy ügynek, mégis megbánta, hogy szabálytalanul parkolt egy budai pékség előtt. Nem azért bánja a dolgot, amiért a legtöbben hinnék. Egy telefonos interjúban beszélt az ügy kapcsán.

Szabálytalanul parkolt Kern András

Ahogyan azt a BudaPestkörnyéke.hu korábban megírta, a járdán parkolt a napokban egy budai pékség előtt Kern András. A Frankel Leó út és a Margit körút sarkán található pékség előtt nincs parkoló, ezért dönthetett a szabálytalan parkolás mellett a Kossuth- és Jászai Mari díjas színművész. Az esetről a Blikk egyik olvasója készített egy képet, amit aztán közölt is a portál. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Volt, aki megértő volt

Az RTL több járókelőt is megkérdezett annak kapcsán, hogy Kern András szabálytalanul parkolt a pékség előtt. “Hát hova állt volna? Itt volt dolga, persze hogy megállt” – mondta egy idős nő.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Más szerint a szabályok mindenkire vonatkoznak

Egy férfi azt mondta, hogy mindenkinek csak a kijelölt helyen szabad megállnia az autójával. Ha ez kényelmetlen, akkor sem szabad felrúgni a szabályokat. Utalt arra, hogy kifogásokat ő is fel tudna hozni.

Kern András is megszólalt az eset kapcsán

Az RTL telefonon érte el Kern Andrást. Elismerte, hogy szabálytalanul állt meg a pékség előtt, ugyanakkor hangsúlyozta, mindössze négy percre ugrott be. Érdekesség, hogy 2021 januárjában ugyanitt egyszer már rajtakapták, hogy a tilosban parkol.

Megindokolta, miért döntött így

“Nem azért állok én oda, mert valami különleges embernek tartom magam” – kezdte mondandóját a színész. “Siettem. Én ezt ekkora ügynek nem tartom” – mondta Kern András.

Állítja, senkit sem akadályozott

A színész leszögezte, senkit sem akadályozott a parkolással. Elmondása szerint senkinek sem kellett őt kerülgetnie, mert amikor leparkolt, éppen senki nem akart átmenni a zebrán. Szerinte súlyosan el van túlozva az ügy.

A helyi polgármester elmondta, minek örülne

A 2. kerület polgármestere, Őrsi Gergely felhívta rá a figyelmet, hogy nem ez az első eset, amikor ezt tette Kern András. Azt mondta, hogy nagyon örülne és megtisztelőnek érezné, ha kihelyezni szánt virágládát, amit a balesetveszélyes parkolás megelőzése céljából tennének ki, közösen helyeznék el. Ennek kapcsán közzétett egy posztot is a közösségi oldalán.

Kern András elmondta, megbánta-e a dolgot

“Igen, megbántam” – mondta el Kern András arra a kérdésre, hogy bánja-e, amit tett. Azt is hozzátette, nem azért, mert olyan jó fiú lenne, hanem azért, mert a jövőben megpróbálja elkerülni a hasonló kellemetlen helyzeteket.

Eljárás zajlik a színésszel szemben

Kern András ellen szabálysértési eljárást indított a rendőrség. Vélhetően pár tízezer forintos bírsággal meg fogja úszni a dolgot. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az RTL riportja az eset kapcsán:

Kiemelt kép: illusztráció