Több százmillió forinttal tartozást halmozott fel Fekete Dávid. Az egykori Megasztáros a károsultak szerint különböző kölcsönöket vette fel, majd nem törlesztette. Egy család miatta vált földönfutóvá. Az énekes családját is nehéz helyzetbe hozta, ugyanis felesége nevére nagyon sok pénzt vett fel.

Hazudott és átverte az embereket

Az egyik győri férfi állítása szerint Fekete Dávid sokat hazudott és átvert embereket. Családját is szinte kilátástalan helyzetbe hozta.

Eladta, majd visszalopta az autót

A férfi arról is beszélt, hogy Dávid pár héttel ezelőtt még egy autót is ellopott. Állítólag az énekes eladta a járművet, majd másnap visszalopta azt. “Képes volt még az egyik barátomtól is két héttel ezelőtt ellopni egy autót a ház elől. Elvitte hozzá, eladta neki, és másnap visszament, és elhozta kulccsal az autót. Ez most történt, ő is feljelentést tett ellene”.

Földönfutó lett egy család

Az énekes egy másik károsultja arról beszélt a TV2-nek, hogy ő az otthonát veszítette el Fekete Dávid miatt. Az énekes miatt kell kiköltöznie a házból, felesége ráadásul 6 hónapos terhes.

Korábbi adósságait újabb adóságokból törlesztette

A férfi azt mondta, hogy autókat és pénzeket is rábízott a volt megasztárosra, amiket ő szépen eltüntetett. Ugyanis Fekete Dávid elfelejtette közölni vele, hogy neki már akkor brutális adóssága volt, amit ezekkel az új ügyletekkel igyekezett betömködni.

Elismerte tartozásait

Az énekes napokkal ezelőtt maga ismerte el, hogy „súlyos százmilliókkal” tartozik, ám állítása szerint tartozásainak oka, hogy rossz üzleti döntéseket hozott.

Családját is megkárosította

Fekete Dávid egyébként a feleségét is annyira nehéz helyzetbe hozta, hogy a háromgyermekes anyuka akár hosszú évtizedekig is ellehetetlenül anyagilag. Az énekes százmilliós hitelt vetetett fel neje cégével, amelynek milliós havi törlesztőjét, ha magára marad, képtelen lesz fizetni. Erről a hitelfevételről egyébként az egyik győri férfi, Fekete egyik károsultja is beszélt.

Körlevelet is küldtek az autókereskedők

A Blikk nemrég arról írt, hogy a birtokunkba került egy olyan e-mail, amelyet egy nyugat-magyarországi autókereskedés írt a többinek, felhívva a figyelmüket arra: „egy győri, becsődölt használtautó-kereskedő, médiában is feltűnő személyiség az ügyeskedéseivel rengeteg autókereskedőt és magánszemélyt jelenleg is megkárosít illetve megkárosított”.

Rendőrségi feljelentések

„Több rendőrségi feljelentés is van folyamatban ellene már évek óta, de még mindig szabadlábon van és folyamatosan pusztít. Pont ebből a megfontolásból írom ezt a levelet az autókereskedőknek, akik még csak most kezdtek el vele dolgozni, vagy tervezik, ezzel a »rendkívül tehetséges« emberrel az együttműködést” – áll a Blikkhez eljuttatott levélben.

2. helyezett lett a Megasztárban

Fekete Dávid Gór Nagy Mária Színitanodájának hallgatója volt. 2008-ban jelentkezett a TV2-n futó Megasztár című műsorba, amelyben második helyezett lett.

A milliárdos Cserpes család

Itt ismerkedett meg Cserpes Laurával, a híres Cserpes Sajtműhely tulajdonosának lányával. Egy tévéműsorban kérte meg a kezét, 2010-ben házasodtak össze, majd két év múlva elváltak. Dávid egykori apósának, Cserpes Istvánnak a vagyonát 2018-ban 3,5 millárd forintra becsülték.

Borkay Zsolt lányával is járt

Később Győr volt polgármesterének lányával, Borkay Petrával is összeszűrte a levelet, de ebből a kapcsolatból nem lett házasság.

Kiemelt kép: Fekete Dávid – Forrás: TV2