Emberölés bűntettének kísérlete miatt tett indítványt a Salgótarjáni Járási Ügyészség egy férfi letartóztatására, aki féltékenységében gyúlékony anyaggal lelocsolta az alkalmazottját, és csak a jelenlévők közbelépése miatt nem gyújtotta fel. A cikkünk alján elérhető videón megnézheted, mi történik, ha egy idióta benzint önt a grillre és az berobban. Majdnem ez történt a salgótarjáni esetnél is.

Gyanakodni kezdett a férj

Az őrült férfinek és feleségének közös cége van, mely a családi házuk földszintjén működik. A negyvenes éveiben járó főnök gyanúja szerint az alkalmazottjukként dolgozó férfinek és a feleségének viszonya volt egymással. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Rosszul lett

A férj június 6-án, délután, behívta és számonkérte feleségét és az alkalmazottját az irodájában, ők azonban tagadták a vádakat. A cégvezető ekkor trágár kifejezésekkel illette az alkalmazottját és a feleségét, dühében rosszul lett és mentőt hívtak hozzá. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Leöntötte benzinnel

Állapota stabilizálódását követően ismét vitatkoztak. Húsz perc elteltével a főnök egy benzin és gázolaj keverékét tartalmazó kannával lelocsolta az alkalmazottat és annak környezetét, majd magához vett egy papírlapot és egy öngyújtóval megpróbálta meggyújtani. 

Gyújtogató őrült

Felesége a helyiség bejáratában vette észre az eseményeket és a két férfi közé állt, majd a helyszínen tartózkodó többi alkalmazott segítségével elhúzták a gyújtogató őrültet a helyszínről.

Letartóztatás

A férfit őrizetbe vették majd a járási ügyészség indítványt tett a letartóztatására, melyet a Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája a bizonyítás megnehezítésének és a bűnismétlés megakadályozása érdekében elrendelt. A döntés a gyanúsított és védője fellebbezésére tekintettel nem végleges. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Ez történik, ha benzint öntenek a grillre – soha ne tegyél ilyet!

Kiemelt kép: részlet fenti videóból