Brutális állatkínzás történt vasárnap. Egy felakasztott kutyát találtak Mezőnyárádon. Ezután összefogás indult, közel 1 millió forint nyomravezetői díjat ajánlottak fel az állatbarátok a tettes előkerítésére. Még aznap este elfogták a kutya gazdáját, aki végzett az állattal. A szörnyű esetről készült fotókat cikkük végén tudod megnézni.

Kivégzett kutya

A Szurkolók az Állatokért Alapítvány a Facebook-oldalán hozta nyilvánosságra a brutálisan megkínzott kutya teteméről készült fotókat. A kínhalált halt négylábúra Mezőnyárádon felakasztva találtak rá vasárnap. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

1 milliót dobtak össze

A nyomravezetőnek 100 ezer forintot ajánlott fel a csoport egyik tagja, ám az adakozás rövid úton hatalmas mértéket öltött: mindössze néhány óra alatt közel egymillió forintot dobtak össze a feldühödött követők a tettes előkerítésére. A posztot közzétevő férfi beszámolója alapján még vasárnap este elfogták a feltételezett elkövetőt, aki egy Mezőnyárádon élő férfi volt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megfulladt az állat

A rendőrség hétfőn azt írta, hogy  állatkínzás miatt folytat eljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy 49 éves mezőnyárádi férfival szemben, aki a gyanú szerint április 21-én este 7 óra körül Mezőnyárád külterületén felakasztotta egy fára körülbelül ötéves, bullterrier kutyáját. Az állat megfulladt.

Meg akart tőle szabadulni

A férfit még aznap este kihallgatták, a védekezésében többek között elmondta, hogy próbált humánusabb módon megszabadulni másfél éve ismerősétől nála hagyott, de nem kívánt kutyától, azonban nem jutott eredményre, ezért választotta a drasztikus megoldást.

Helyszíni felvétel

Forrás: police.hu

Fotók a szörnyűségről

A kutya teteméről készült megrázó képeket IDE kattintva lehet megtekinteni, de erős idegzetűeknek sem ajánlott. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: police.hu