Kigyulladt egy sportolókat szállító busz az M1-es autópályán szerda délután, a helyszínre két mentőhelikopter is érkezett. Ez ma az 5. baleset volt az M1-esen.

Baleset az M1-esen

Kamion ütközött egy busznak az M1-es autópálya 84-85-ös kilométere között, Csém térségében, a Győr felé vezető oldalon szerda délután – közölte a katasztrófavédelem. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kigyulladt a busz

A busz és a környező növényzet körülbelül kétszáz négyzetméteren kigyulladt, a tüzet a komáromi hivatásos és önkéntes tűzoltók három vízsugárral eloltották, a műszaki mentés még zajlik.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Két mentőhelikopter a helyszínen

A helyszínre két mentőhelikopter is érkezett, a rendőrség szerint a balesetben egy utas könnyebb sérülést szenvedett.

Sportolók utaztak a buszon

Úgy tudjuk, a kigyulladt busz sportolókat szállított. Az utasok le tudtak szállni a buszról, értük mentesítő járatot indítottak. A szakaszt a mentés idejére lezárták.

Újabb baleset az M1-esen

Nem sokkal később egy autószállító tréler és egy furgon karambolozott az M1-es autópálya 62-63-as kilométere között, Tatabánya térségében, a Győr felé vezető oldalon.

Dugó a helyszín közelében

A műszaki mentést a tatabányai hivatásos tűzoltók végzik. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki.

Harmadik baleset egy nap alatt

Szintén szerda délután egy kisteherautó és személyautó karambolozott az M1-es autópálya 82-es kilométerénél, Mocsa térségében, a Győr felé vezető oldalon. A tatabányai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A járművek a leállósávban vannak, a forgalmat nem akadályozzák.

Negyedik baleset

Szerda délben árokba csúszott egy sódert szállító nyerges vontató az M1-es autópálya 119-120-as kilométere között, Győrújbarát térségében, a határ felé vezető oldalon. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járművet. A mentés idején a forgalom mindkét sávon halad.

Ötödik baleset

A közútkezelő gépjárműjének hajtott, majd a szalagkorlátnak csapódott egy személyautó az M1-es autópálya 15-16-os kilométere között, Biatorbágy térségében, az M0-ás autóút csomópontja közelében, a főváros felé vezető oldalon. A törökbálinti hivatásos és a biatorbágyi önkéntes tűzoltók egy embert kisegítettek az autóból, és áramtalanítják a járművet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Facebook/Autópályahírek.hu – Hírek – Információk 0-24