Tragikus baleset Héreg és Tarján között, két kamion ütközött Biatorbágy térségében. A BalesetInfó hírfolyamunkat folyamatosan frissítjük!

Az M1-esen Biatorbágynál kamionok rohantak egymásba

2020.10.27. 21:50 Ráfutásos balesetet szenvedett két kamion kedd este az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 18-as kilométernél. A balesethez a törökbálinti Katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a sztráda Hegyeshalom felé vezető oldalának érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

Autók ütköztek a Dejtár és Ipolyszög közötti úton

2020.10.27. 19:43 Összeütközött két gépkocsi kedd este Nógrád megyében, a Dejtár és Ipolyszög közötti úton. A balesethez a balassagyarmati hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket.

Újabb baleset a 86-oson, ezúttal a zalai szakaszon

2020.10.27. 17:58 Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy személyautó kedd késő délután Zala megyében, a 86-os főút Kálócfa és Zalabaksa közötti szakaszán. A balesethez Lentiből riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik áramtalanították a járművet.

Négy autó futott egymásba a pesti Váci úton

2020.10.27. 17:44 Ráfutásos balesetet szenvedett négy személyautó kedd késő délután Budapest XIII. kerületében, a Váci út és a Dagály utca kereszteződésében. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket.

Belednél személyautó rohant mezőgazdasági vontatóba

2020.10.27. 17:37 Traktorral ütközött egy gépkocsi kedd késő délután Győr-Moson-Sopron megyében, a 86-os főút Beled és Páli közötti szakaszán. A balesethez Répcelakról érkeztek ki az önkormányzati tűzoltók, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

Árokba csapódott egy autó Csány közelében

2020.10.27. 16:55 Lesodródott az útról egy személyautó Csány határában, a Hatvan felé vezető 3201-es úton. A hatvani hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A helyszínre mentőt is kértek.

Autók rohantak egymásba Héreg és Tarján között, egy ember meghalt

2020.10.27. 16:09 Összeütközött két személyautó kedd délután Komárom-Esztergom megyében, a Héreg és Tarján közötti úton. Gányai Balázs rendőr főhadnagy a Régió TV Esztergom-nak elmondta, hogy egy Skoda Fabia és egy VW Golf típusú autó ütközött össze Tarján közelében a Héreg felé vezető úton. Az eset során az egyik utas olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt. Továbbá két fő életveszélyesen megsérült. A katasztrófavédelem szóvivője elmondta, hogy a balesetet szenvedett járművek műszaki mentéséhez a bajnai katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit és a tarjáni önkéntes tűzoltókat riasztották. Hozzátette, hogy az egyik jármű a baleset következtében kettészakadt. A helyszínen teljes útzár van érvényben, várhatóan este 8 óráig. Kerülni Bajnán keresztül Gyermely és Bajót irányába lehet.

Furgon és motoros ütközött Csepelen

2020.10.27. 15:46 Személyautó ütközött össze motorossal Budapest XXI. kerületében, a II. Rákóczi Ferenc utcában. A fővárosi hivatásos tűzoltók a motort áramtalanították. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. A mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták.

Halálra gázolt egy embert a vonat Alsózsolcán

2020.10.27. 15:24 Vonat gázolt el egy embert Alsózsolcán, a Kassai úti vasúti átjárónál. A helyszínre mentesítő vonat érkezett, a miskolci hivatásos tűzoltók nyolcvan, a balesetben érintett vonaton utazó ember átszállásában segítenek.

Árokba csapódott egy autó Békéscsaba és Csabaszabadi között

2020.10.27. 12:52 Árokba csapódott egy személyautó Békéscsaba határában, az Orosházi út 10-es kilométere közelében, Csabaszabadi felé. A város hivatásos tűzoltói áramtalanítják a járművet. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. A Beol.hu információi szerint a balesetben nem történt személyi sérülés.

Szemből ütközött két személyautó Pilisvörösváron

2020.10.27. 12:45 Két személyautó ütközött a 10-es főút pilisvörösvári szakaszán, a Piliscsabai utca kereszteződésének közelében. A fővárosi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszon forgalmi akadály alakult ki.

Két gépkocsi ütközött Nyíregyházán, ketten beszorultak az egyik roncsba

2020.10.27. 11:29 Két személyautó ütközött össze a 4-es főút 271-es kilométerénél, Nyíregyháza térségben. A műszaki mentést végző nyíregyházi hivatásos tűzoltók két embert feszítővágóval szabadítottak ki az egyik járműből. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki. A Szon.hu információi szerint mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre, de végül mind a négy sérültet mentőautó szállította kórházba.

Fotó: Szon.hu

Árokba hajtott egy autó Dunaújvárosban

2020.10.27. 10:37 Árokba hajtott egy személyautó Dunaújvárosban, az Aranyvölgyi út és a Vak Bottyán utca találkozásánál. A város hivatásos tűzoltói a járművet áramtalanították. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Fotó: Duol.hu

Kamion és autó ütközött Soroksáron

2020.10.27. 10:17 Kamion ütközött össze személyautóval Budapest XXIII. kerületében, Soroksáron, a Grassalkovich úton, a Tárcsás utcai kereszteződés közelében. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. A balesetél forgalmi akadály alakult ki.

Fotó: BalesetInfo Facebook-csoport / Zsiri Cargo

Személyautók és kamionok ütköztek az M2-esen Dunakeszinél

2020.10.27. 10:02 A délelőtti órákban bejelentés érkezett a Katasztrófavédelemhez, hogy az M2-es autóúton, a budapesti irányban, a fóti lehajtó előtt gépjárművek ütköztek. A helyszínre az újpesti hivatásos és a fóti önkéntes tűzoltók vonultak. A helyszínen egy külföldi kamion nyolc másik gépjárműnek ütközött, egy szakaszon átszakította a szalagkorlátot, és félig lesodródott az útpályáról. Három személy könnyebben megsérült, egy várandós anyukát a biztonság kedvéért kórházba szállítottak. A fóti tűzoltók a gépjárművek áramtalanításában, az úttestre ömlött folyadékok felitatásában, a roncsok eltávolításában, a forgalom irányításában, valamint az útpálya megtisztításában működtek közre.

Kamion elé kanyarodott egy autó a pécsi nyugati elkerülőn

2020.10.27 09:13 Újabb baleset az 57-es főút pécsi nyugati elkerülőjén, a Pécs Plaza elágazásnál: egy Mazda nem adott elsőbbséget, kikanyarodott a főútra, ahol egy érkező kamion belerohant és az árokba lökte. A tűzoltók is vonultak a balesethet, szerencsére személyi sérülés nem történt.

Kamionba rohant egy teherautó az M0-son a csepeli pihenőnél Győr felé

2020.10.27. 09:25 Ráfutásos baleset szenvedett két kamion az M0-ás autópálya 19-es kilométerénél, Szigetszentmiklós térségében, az M1-es autópálya irányába. A műszaki mentést végző törökbálinti és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók feszítővágóval megkezdték egy ember kiszabadítását az egyik járműből. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

Kamion hajtott le a 4-es főútról Téglás és Újfehértó között

2020.10.27. 08:35 Lesodródott az úttestről és az út menti árokba hajtott egy kamion kedd kora délelőtt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a 4-es főút Téglás és Újfehértó közötti szakaszán. A balesethez az újfehértói önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet.

Fotó: Szabolcs Trafi/ Útinfó

Árokba sodródott, majd felborult egy terepjáró Soltvadkert és Bócsa között

2020.10.27. 08:24 Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy terepjáró kedd kora délelőtt Bács-Kiskun megyében, az 54-es főút Soltvadkert és Bócsa közötti szakaszán. A balesethez Soltvadkertről riasztották az önkormányzati tűzoltókat, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát félpályán lezárták.

Pécsvárad közelében, a nagypalli elágazásnál autók ütköztek

2020.10.27. 07:01 Összeütközött két gépkocsi a 6-os főúton, Pécsvárad térségében. A balesethez a pécsi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják a járműveket. A mentők is a helyszínen vannak. Helyszíni információk alapján az okozó sofőr sérült meg, őt kórházba kellett szállítani.

Suzuki szorult kamion alá Mezőberény és Gyomaendrőd között

2020.10.27. 05:31Közlekedési balesetA 64-es kilométernél történt a baleset.Összeütközött egy kamion és egy személyautó a 46-os főút 64-es kilométerénél, Mezőberény térségében. A személyautó a pótkocsi alá szorult. Az esethez a mezőberényi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják a járműveket. A mentők is a helyszínre érkeztek.

Fotó: Cs3.hu / Donka Ferenc

Kiemelt fotó: Fóti Aqua Önkéntes Tűzoltó egyesület