Elfogták és őrizetbe vették a nyomozók azt a 31 éves kecskeméti férfit, aki hónapokon keresztül brutálisan bántalmazta élettársát.

Kedden fogták el

Súlyos testi sértés miatt vettek őrizetbe a Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozói egy 31 éves helybélit 2023. január 10-én. A férfi a gyanú szerint tavaly novembere óta bántalmazta élettársát.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A nő kezét, lábát ütötte

Egyik alkalommal kalapáccsal ütött az asszony bokájára, melynek következtében lábszárcsonttörést szenvedett a sértett. Később a csuklóját törte el, ekkor seprűnyéllel ütlegelte.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ököllel is bántalmazta

Majd amikor már a nőnek szinte minden végtagjára gipsz került, ismét rátámadott a férfi: ököllel és egy ismeretlen tárggyal kezdte ütlegelni, valamint többször a karjába harapott.

A környéken lakók szóltak a mentőknek

A bántalmazottnak sikerült elmenekülnie, a környékbeliek pedig értesítették a mentőket. Az esetről a bántalmazott ismerőse értesítette a rendőröket 2023. január 10-én, majd nem sokkal később elfogták a brutális férfit a megyeszékhely nyomozói.

Eljárás indult ellene

A férfit különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés miatt hallgatták ki. A nyomozók kezdeményezték a 31 éves helybéli letartóztatását.   

A családon belüli erőszak nem magánügy!

A rendőrség javasol néhány tanácsot, ami fogadj meg, ha érintett vagy! Amennyiben bántalmazás (akár szóbeli, lelki, fizikai, szexuális vagy gazdasági erőszak) áldozata, jogod van a segítséghez. Ahol segítséget kaphatsz:

·         rendőrség

·         Gyermekjóléti Központ és Családsegítő Szolgálat

·         Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat

·         NANE (Nők a nőkért együtt az erőszak ellen egyesület)

·         Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány

·         Nők joga honlap

·         Áldozatsegítő Szolgálat

Hívj segítséget!

Amennyiben úgy érzed, hogy a te vagy hozzátartozója sérelmére bűncselekményt, szabálysértést követnek el, haladéktalanul hívd a rendőrséget a 112-es segélyhívó számon, vagy tárcsázd az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat +36-80-205-520-as vonalát! Ha úgy érzed, hogy azonnali segítséget nem igényel jelenlegi helyzeted, de fenyegetve érzed magát, tegyél feljelentést bármelyik rendőrkapitányságon! A megyei segítő szolgálatok elérhetősége az alábbi linket található: http://www.police.hu/hu/ugyintezes/tavoltartas/bacs-kiskun-megye

Majdnem elütötte volt élettársát egy férfi Tapolcán

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, közúti veszélyeztetés bűntette miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki 2021 őszén kistehergépkocsival szándékosan sodorta veszélybe volt élettársa testi épségét Tapolcán. A vádirat szerint a 24 éves elkövető 2021. szeptember 22-én délután furgonjával követte a volt élettársát utasként szállító személygépkocsit.  

Kis híján elütötte a nőt

Miután a sértett kiszállt az autóból, a férfi, hogy megijessze, szándékosan, intenzív gyorsítással felé hajtott, majd nagy gázt adva a járdára is felment, a sértett pedig ennek hatására futva menekült előle.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!