A Szabolcs vármegyei nyomozók által koordinált, több vármegyei rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda közreműködésével összehangolt rendőri intézkedés keretében Budapesten fogták el a 44 éves férfit, aki készpénzért nőknek biztosított bérelt ingatlanokat szexmunkára.

Egy pétervásárai férfit fogtak el

A rendőrség közlése szerint a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. B. 44 éves pétervásárai lakossal szemben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Albérleteket vett ki

A nyomozás adatai szerint a férfi 2021 augusztusától saját nevére vett bérbe lakásokat az ország több nagyvárosában abból a célból, hogy azokban utcalányok végezhessenek szexmunkát. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kamuzott a tulajdonosoknak

A férfi az interneten meghirdetett kiadó lakásokat a tulajdonosoknak párjaként bemutatott nőismerősével tekintette meg azt állítva, hogy saját részükre veszik bérbe.

Mindent beszerzett a férfi

A berendezett állapotú bérleményeket a gyanúsított felszerelte törölközőkkel, ágyneművel, amennyiben nem volt elegendő számú, akkor ággyal is, hogy a nőknek minden rendelkezésükre álljon.

 Naponta fizettek a nők

A lakást igénybe vevő nők naponta fizették a lakásbérletet, amit a gyanúsított által a lakásban elhelyezett széfben helyeztek el. A lakásszéfekben összegyűlt készpénzt változó időközönként a gyanúsított kivette, és a saját nevén vezetett banki folyószámlára befizette. A folyószámláról átutalással teljesítette a tulajdonosok felé a bérleti díjak és a rezsi költségek jogcímén fennálló fizetési kötelezettségeit.

Szerdán akcióztak a rendőrök

A Szabolcs vármegyei nyomozók B. B.-t összehangolt rendőri intézkedés keretében a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztályának közreműködésével fogták el budapesti tartózkodási helyén 2023. január 11-én.

Volt olyan lakás, ahol munkást is találtak

Az elfogással egyidőben több, a gyanúsított által bérelt ingatlant ellenőriztek a helyi rendőrök országszerte. A rendőrök az átvizsgált lakásokban számos tárgyi bizonyítékot lefoglaltak, érkezésükkor egyes helyeken szexmunkásként dolgozó nők is tartózkodtak.

Több tízmilliót keresett ezzel

A nyomozás eddigi adatai szerint a gyanúsított az elmúlt másfél évben 13 lakást vett bérbe, és bocsátott készpénzért szexmunkások rendelkezésére. Folyószámlájára több tízmillió forintot fizetett be, ami a bűncselekmény elkövetéséből származhatott.        

Letartóztathatják a férfit   

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói a gyanúsítottat kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Videón az elfogás:

Kiemelt kép: részlet a rendőrség videójából