Kábítószer hatása alatt ugorhatott ki a második emeletről házibuli közben az a 17 éves érdi fiú, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy tegnap már beállt nála az agyhalál. A focista szülei nem értik, hogy fiúk miért fogyasztott drogot.

Beállt az agyhalál a 17 éves Richárdnál  aki szombaton egy házibuliban zuhant ki az ablakból. Édesapja az esti órákban ment be a kórházba, hogy elbúcsúzzon tőle. Nagy László az intenzív osztály folyosóján azért fohászkodott, hogy focista fia túlélje, hogy tíz métert zuhant – de hiába, erről a KEKFENY.com ebben a cikkében írt.

Hétfőn azonban kiderült, hogy a fiúnál beállt az agyhalál.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Richárdot azon a tragikus estén a sikeres érettségit ünneplő idősebb barátai házibuliba hívták egy panzióba. Beszállt egy kocsiba, amiben ketten ültek, majd elhajtottak. Hajnali kettőkor a szülőket azzal hívta fel egy lány, hogy fiuk rosszul van, menjenek érte.

Az apa a rendőrségen szembesült azzal, hogy a kamasz fia a buliban bedrogozva kiugrott a második emeleti apartman ablakán. Az első próbálkozását egy lány megakadályozta. Utána a tanúk szerint Ricsi összeverekedett egy sráccal, majd átszaladt a másik szobába, feltépte az ablakot, aztán ugrott. A társaság szétspriccelt, csak néhány barátja maradt vele. De a rendőrséget azért hívták, mert a srácok szétverték a panzió berendezését – írja a Blikk.

Nagy László nem érti, hogyan vették rá a barátai Ricsit a drogozásra, hiszen fia focizik, ősztől az érdi felnőttcsapat számított a játékára. Előtte sosem próbálta ki a tudatmódosító szereket, édesapja szerint megvetette azokat. Elismeri, hogy a karantén nem volt jó hatással a fiúra, voltak vitáik, de ez előfordul. Ricsi rendészeti iskolába járt Érden, mindig fegyelmezett srác volt, akinek álmai, céljai voltak. Ezért képtelen elhinni, hogy Ricsi magától ugrott ki, arra gyanakszik, a verekedés végén kilökték.

„A nyomozók azt mondták, eddig a fiam három bedrogozott barátját és egy lányt hallgattak ki. Füves cigit szívtak és LSD-t találtak náluk. Némelyik a kihallgatás közben azt sem tudta, hol van” – mondta az édesapa, aki élete legnehezebb napjait éli.

Kiemelt kép: illusztráció