Beállt az agyhalál annál a 17 éves érdi fiúnál, aki szombaton egy házibuliban zuhant ki az ablakból. Édesapja a kórházban elbúcsúzott Ricsitől.

A 17 éves focista szombaton egy érettségit ünneplő társaság házibuliján zuhant ki egy budai épület ablakából, a tragédiáról a KEKFENY.com is beszámolt. Az ügy kapcsán több fiatalt is kihallgatott a rendőrség, illetve felmerült a drogfogyasztás gyanúja is.

Édesapja az esti órákban ment be a kórházba, hogy elbúcsúzzon tőle, miután az orvosok hosszú órákon át küzdöttek az életéért. A Pest megyei Érden élő Nagy László az intenzív osztály folyosóján azért fohászkodott, hogy focista fia túlélje a tízméteres zuhanást , de hiába – írja a BudaPestkörnyeke.hu.

„Beszáguldottam a János kórházba, ahol azt mondták: búcsúzzak el Ricsitől. Élet és halál között lebeg a fiam, eltört a nyak­csigolyája, a gerince, a tüdeje olyan súlyosan roncsolódott, hogy géppel lélegeztetik. Ráadásul betört a koponyája, vérömleny keletkezett az agyában, amit próbálnak eltávolítani” – mondta a Blikknek az édesapa.

 A férfi fia ágyánál könyörgött öntudatlan gyermekének, hogy küzdjön, ne adja fel.

A remény azonban hiábavaló volt. A kórházban közölték vele, hogy Ricsinél beállt az agyhalál, nem tudják megmenteni.

Kiemelt kép: illusztráció – korábbi baleset felvétele, Forrás: MTI