Előkerült az erdőkertesi páros öngyilkosság női áldozatának naplója. Az írásban Kata elkeseredetten kifejti, mennyire vágyik egy nyugodt, békés napra, de hiába próbál megfelelni a párjának.

Páros öngyilkosság

Ahogy írtunk róla, együtt dobta el az életét egy pár tavaly augusztusban Erdőkertesen. Dani és Kata a település szélén levő fás településen megállt az autójával, egy cső segítségével az utastérbe vezette a kipufogógázt, majd magára zárta a járművet. A fiatalok fogták egymás kezét, miközben meghaltak. A két család azóta sem képes feldolgozni a történteket, és szeretne rájuk magyarázatot találni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Küzd az édesanya

Kata édesanyja is igyekszik minél többet megtudni a fiatalok kapcsolatáról, mert biztos benne, hogy a lánya élni akart. Most azonban a Bors rendelkezésére bocsátotta a lánya naplójának néhány oldalát, mert úgy véli, a gyermeke lejegyzett gondolatai hűen tükrözik, milyen problémák gyötörték. Dani és Kati többször szakított és kibékült, mi több, az eljegyzésig is eljutottak, de azt felontották, majd ismét összejöttek.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Így került elő a napló

„Még a tragédia után megkaptam a rendőröktől a lányom táskáját, amiben megtaláltam a pólóját, a nyári ruháját, a papucsát, a pénztárcáját és a jogosítványát. A telefonja a mai napig nem került elő, viszont az egyik fakkban rábukkantam néhány kitépett oldalra Kata feljegyzéseiből. Úgy vélem, az azokban olvasható gondolatokat a lelkéből írta” – mondta a Borsnak Zsuzsanna, a lány gyászoló édesanyja.

Bonyolult kapcsolat

„Úgyis talál okot arra, hogy bántson. Pedig én úgy szerettem őt teljes szívemből. Nem tudok enné többet tenni. Egy lelki roncs vagyok, és senkire sem számíthatok. Most is itt kellene lennie mellettem, és azt mondani, nem lesz semmi baj. Kicsim melletted állok, és együtt megoldjuk. De nincs itt, mert a felesleges hisztije fontosabb. Én megértem őt, ezért is voltam, vagyok mellette, de ő ezt nem becsüli. Mit tegyek még? Olyan tanácstalan vagyok! Ma is a semmiért veszett velem össze. Mert nem főztem. De miből? Aztán sikerült megoldani.”

Pénzügyi gondokról is ír

„Már rég bevacsizhattunk volna, és összebújva aludnánk, de ő inkább a lelkembe taposott. Volt pofája arra fogni, hogy miattam nem költött pénzt, hogy legyen mit ennünk. Akkor, ha már nem evett, minek vitte el a pénzt?”

Esküvőt szervezték

„Itt ülök egyedül, összetört szívvel. Magányosan, bánatosan és szomorúan. Egyszerűen fel nem bírom fogni, hogy a szerelmem így bánik velem, Főleg azok után, hogy tegnap intéztük az esküvőt” – írta Kata.

Nem volt boldog

„Nagyon elgondolkodtató, hogy érdemes-e így bármit is szervezni. Úgy érzem, hogy a párom nem ért meg engem. Próbálok mindenben is megfelelni neki, de sajnos mindhiába. Nagyon rosszul érzem magam, pedig boldognak kéne lennem. Csak sajnos így nagyon nehéz.”

Sokat veszekedtek

„Úgy szeretnék egy nyugodt békés napot, ahol nem köt bele minden lépésembe. Én tényleg nagyon igyekszem. Letettem a füvet értünk, de a lelkemnek több idő kell, amit ő nem ért meg. Előnyös, hogy tip-top legyek, ennyi lelki megpróbáltatás után. Én tényleg próbálok megfelelni neki minden téren, de sajnos úgy érzem mindhiába. Sose leszek elég jó neki és sose lesz jó bármit is teszek. Felmerül a kérdés bennem, hogy tényleg szeret-e” – kesergett a lány.

Feleslegesnek érezte magát

„Ha találkozom a barátnőmmel 2-3 órára, az is baj. Ha kimegyek a házból nélküle, az is baj. Ha nem dolgozom az is baj, ha dolgozom az is. Egyszerűen nem várhatja el, hogy a négy fal között üljek. Nem vagyok egy kib***ott gép, amit beprogramozhat kedvére. Egy darab sz*rnak érzem magam, aki felesleges erre a világra.”

Gyötrelmek

„Néha, mikor már úgy érzem minden rendben, jön a bomba, ami mindent romba dönt. Egész életem során csak tiporták a lelkem. Nem bírom már. Nem bírom azt a sok gyötrődést és fájdalmat. Úgy szeretnék végre érzelmi biztonságban élni, ahol nem kötnek bele minden lépésembe és tudom bármikor számíthatok a páromra. De sajnos ez nincs, mert ő sincs jól, ami persze rajtam csattan. Egyszer kétszer beleférne, de ez már szinte rendszeres”. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció