Megkéselte a válófélben lévő nejét egy férfi Győr belvárosában. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség emberölés kísérlete és zaklatás miatt állítja bíróság elé a 40 éves  férfit.

Külföldön dolgozott

A férfi négy évvel ezelőtt vette feleségül a nőt. A férfi, a házasság elején külföldön dolgozott, ahonnan 2021 őszén jött haza Magyarországra. Ezt követően megromlott a házasságuk, majd két évvel ezelőtt különköltöztek.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Távoltartást kapott

Ezt követően a férfi többször is halálosan megfenyegette az exét, aki a bíróságtól távoltartást kért férjével szemben. A bíróság elrendelte a távoltartást 2022 szeptemberében, de a férjet ez cseppet sem érdekelte. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Megbilincselve vitték el

Már a végzés meghozatala napján megjelent a nőnél, akit szapult és megöléssel fenyegetett. A helyszínre érkező zsaruk bilincsben vitték el a terheltet a helyszínről. A férfi továbbra sem nyugodott bele a történtekbe. 

A munkahelyén támadt rá 

Tavaly januárban elment a neje győri munkahelyére, hogy iratokat kérjen tőle, majd egy rövid szóváltást követően távozott. Ezután a férfi dél körül, ittasan visszatért válófélben lévő felesége munkahelyére, az ott lévő vendéget „itt most csúnya dolgok fognak történni!” felkiáltással elzavarta, majd elővett egy kést és a volt párjára támadt.

Meg akarta ölni 

A nő kimenekült az utcára, de a férj  követte, a földre lökte és legalább háromszor a nő nyaka irányába szúrt, és többször megütötte.Járókelők siettek az áldozat segítségére, ők rángatták le róla a támadót. Az asszony a bántalmazás miatt végül a fején és a kezén szenvedett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket. Az ügyészség hét év börtönbüntetést kért a férfire előkészítő ülésen történő beismerés estére.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció