Kizuhant a 9. emeletről és meghalt Udvari Szabolcs egykori NB I-es focista. Családja és barátai nem értik, mi lehetett az oka a tragédiának.

Egy szegedi lakóházból zuhant ki

Sokkolta családját, barátait, egykori csapattársait Udvari Szabolcs tragikus halála. A korábban 94 NB I-es mérkőzésen, a Szegedben, a Békéscsabában és a Honvédban pályára lépő focista kizuhant egy szegedi lakóház 9. emeletéről.

Ismerősei szerint életvidám, jó humorú, közkedvelt ember volt, fittségére sem lehetett panasz, rendszeresen edzőterembe járt, a maratoni távot is lefutotta. Mindenkit megdöbbentett, hogy ilyen hirtelen véget ért az élete – írja a Blikk.

„Itt hagytál”

„Itt hagytál, de elvittél egy darabot a szívemből. Te voltál a testvérem, a barátom, a munkatársam, a sporttársam, ha kellett, támaszom. A világ már sosem lesz olyan nélküled, mint amilyen veled volt” – posztolta testvére, Tamás az elhunyt Facebook-oldalán.

Fia és felesége gyászolja

A 46 éves focista visszavonulása után a vendéglátásban elhelyezkedett el. Felesége és kisfia gyászolja. Facebook oldalát elárasztották a rajongói és barátai által írt búcsúüzenetek.

EZ IS ÉRDEKELHET! Kizuhant egy motoros produkció közben a zárt rácsos gömbből a cirkuszi előadáson

Pénteken még találkozott barátaival

Több barátja azt írja, hogy pénteken még találkozott Udvari Szabolccsal. Akkor semmi sem utaált arra, hogy bármi problémája lenne az egykori focistának.

„Nyugodj békében, Szabikám” – írta Balog Zsolt, a Vasas és a Békéscsaba volt védője.

Kizárták az idegenkezűséget

“Idegenkezűség nem merült fel. A szombat délelőtt történt baleset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgáljuk” – írta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrkapitányság.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: Udavari Szabolcs – Forrás: DM DV