Valószínűleg sokaknak él a kép a fejében, hogy egy hőszigetelés felhordása igencsak körülményes, bonyodalmas munka, ami sok bontással és hercehurcával jár. Ezeknek az időknek azonban vége, hiszen ma már szinte úgy szigetelhetünk le egy épületet, mintha csak festenénk azt.

Tudta? Az innovatív GWR Nano Insulation szigetelés jelentős költségmegtakarítást jelent, legyen szó szigeteletlen vagy rosszul szigetelt épületről. Telepítése egyszerű és gyors, ráadásul környezetbarát alternatíva.

Mi az a nanotechnológiás szigetelés?

Gondoljunk az űrversenyre. Valószínűleg mindenkinek az új, modern és innovatív világ jut az eszébe, ugye? Nos, nagyjából ez a helyzet a nanotechnológiás szigeteléssel is, ami legalább olyan izgalmas, de az valószínű, hogy hasznosabb – és egyidős az űrversenyek megjelenésével.

A technológia egy teljesen úttörő megoldás, így egy folyékony szigetelőanyagról van szó, ami olyan mint a festék. Lakóházakra, konténerekre is kipróbálták már, de ez a szigetelés, ami a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak is otthont adó katari stadionban is megtalálható. Azt pedig nem lehetne mondani, hogy egy annyira elmaradott országról lenne szó.

Miben jobb a nanotechnológia, mint a korábbi eljárások?

A nanotechnológia nemcsak azért forradalmi, mert különleges alapanyagokat tartalmaz. Ettől még nem biztos, hogy valami innovatív lesz. Itt viszont arról van szó, hogy ez a speciális szigetelés rendkívül helytakarékos, homogén és hőhídmentes felületet biztosít, amivel a hőszivárgást is csökkenti. Rendkívül gazdaságos, valamint a kor zöld szellemiségének és fenntarthatósági ideájának is tökéletesen megfelel. A tervezés és a kivitelezés is igencsak kedvező.

Olyan alapanyag, ami megvéd a szélsőséges melegtől vagy hidegtől is, de nemcsak minket, hanem eszközeinket és szinte mindent, ami csak körülvesz minket. Kül- és beltéren egyaránt hatékonyan alkalmazható. Biztonságos, kevés zajjal és hulladékkal járó szigetelési alternatíva.

Hogyan tehetünk szert az innovatív szigetelésre?

Szükség lesz egy minimális előkészületre, majd a festésre, alapozásra is. Persze nem kell házilag elvégezni a folyamatot, a helyszíni felmérést követően a képzett szakemberek pár napon belül elvégzik a telepítést. Mindezt úgy, hogy látszólag semmi sem fog változni, hiszen a fehér színt ugyanazzal a színskálával is lehet fújni, mint ami alapból ott volt. De később már érezni fogjuk hatását – a bőrünkön, a pénztárcánkon egyaránt.

A konzultáció során a szakemberek megnézik, milyen a szigetelendő épület elhelyezkedése, kora, a felület mérete, és minden apró részletet számításba vesznek. Ezt követően fotókat és videókat készítenek, árajánlatot adnak – a döntés pedig végső soron a miénk, élünk-e a lehetőséggel. Egy próbát biztosan megér.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő a gwrnano.com oldalt működtető cég.

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.