Egy iskolai baleset kapcsán kérték a sajókazai iskolaőr segítségét, aki a mentők kiérkezéséig a gyermek ellátásában is részt vett.

Az iskolaőr újra segített

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság iskolaőre egy sajókazai oktatási intézményben balesetet szenvedett kisfiú ellátásában nyújtott ismét segítséget.

Leesett a lépcsőn

Egy iskolai tanuló az elsődleges információk alapján a lépcsőről eshetett le a délutáni órákban, melyet követően elájult. Az esetről értesülve egy pedagógustársa kért segítséget Némethy Krisztiántól, aki habozás nélkül sietett a helyszínre.

FRISS! Megszúrtak egy férfit egy budapesti villamosmegállóban – A férfi életéért most is küzdenek

Egy pedagógus jelezte a bajt

Szolgálatellátása során, 2021. január 14-én a délutáni órákban Némethy Krisztián iskolaőr részére egy pedagógustársa jelezte, hogy egy kisfiút baleset ért.

Azonnal az eszméletlen gyermekhez sietett

Kollégánk azonnal az eszméletlen gyermekhez ment, majd megkezdte állapota felmérését és értesítette a mentőszolgálat munkatársait.

Azonnal elkezdte a gyermek ellátását

Iskolaőrünk nem először működik közre már bajbajutott fiatal ellátása során.

Nem először segített

A korábbi esetről a Blikk is beszámolt, a hős iskolaőrt akkor, egy ájult kislányhoz riasztották, aki óra közben lett rosszul, majd magatehetetlenül feküdt a földön. Mivel az iskolaőrnek elsősegélynyújtási képesítése volt, a mentők kiérkezéséig gondoskodott Jenniferről.

Videó a hős rendőrről:

Kiemelt kép: Police videó részlet