Ismét szörnyű tragédia történt Újpesten: kiugrott egy férfi a kilencedik emeletről a Szíjgyártó utcában. Néhány napja egy káposztásmegyeri tízemeletes panelház hetedik emeletéről vetette ki magát egy harmincas éveiben járó édesanya. A helyiek megdöbbentek a hírek hallatán és csak találgatják, mi vezetett az újabb öngyilkossághoz.

Halál a Szíjgyártó utcában

Az egyik 4. kerületi Facebook-csoportban osztották meg a szomorú hírt arról, hogy újabb szörnyű öngyilkosság történt a környéken. A helyszínről származó információk szerint a Szíjgyártó utca egyik házából, a kilencedik emeletről ugrott ki egy férfi, aki a helyszínen életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

„Borzasztó!”

„Sajnos a hajnali órákban megtörtént a baj, egy férfi feküdt a földön, valószínűleg ő is kiugrott! Szegénykém, ahogy ott feküdt, már hiába mentem oda. Borzasztó!” – írta egy szemtanú.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Van, hogy a gondos kezelés sem segít”

„A kezelőorvosokra ilyen esetekben nem lehet bizonyítani semmit, ha ők is lennének tényleg hibásak. A betegségre hivatkoznak, meg tudják védeni magukat akkor is, mikor igenis a kezelés hiánya, hibája tesz tönkre egy családot. Igaz, lehet minden jó szándék ellenére, gondos kezelés sem segít” – tette hozzá valaki, firtatva az orvosok felelősségét egy-egy öngyilkosság kapcsán.

Az újabb tragédia helyszíne

Véget vetett az életének

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy egy harmincas éveiben járó nő vetett véget az életének a főváros 4. kerületében. Az asszony kiugrott egy 10 emeletes panel 7. emeletéről. A rendőrség hosszú ideig helyszínelt az érintett lakóházban a Szabolcsi Bence téren, a területet arra az időre lezárták. 

Egy 35 éves nő az áldozat

A helyszínről származó információk szerint egy 35 éves nő az áldozat, aki pszichiátriai kezelés alatt állt. A rendőrség közlése szerint bűncselekményre, idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel. A BRFK közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja az eset körülményeit.

Gyermeke is volt

A környéken lakók megdöbbentek a történtek miatt, és sokan csak találgattak arról, vajon mi vezethetett a tragédiához. „Részvétem az édesanyjának és gyermekének is! Borzalmas!” – írta az egyik kerületi Facebook-csoportban a család egyik ismerőse.

„Mindennek megvan a miértje”

„Mindennek meg van a miért-je, hogy ilyen történik. Nyugodjon békében” – tette hozzá egy másik kommentelő. „Ki tudja, milyen bánat nyomta a lelkét, lehet szerelmi bánat vagy nem látott kiutat, őszinte részvétem a családnak” – írta egy helyi lakó.

Horrorház a Szentendrei úton

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról a napokban, hogy az óbudai tízemeleteseket az elmúlt időszakban már többen választották öngyilkosságuk helyszínéül. A Szentendrei úti tizenöt emeletes panelházat pedig csak horrorházként emlegetik a helyiek. Nem véletlenül: az elkeseredett emberek könnyen bejutnak a házba, felsétálnak a legfelső emeletre, ahol a folyosóról nyíló erkélyről kivetik magukat. januárban egy családapa dobta el itt magától az életet és a napokban is történt egy szörnyű öngyilkosság.

Kiugrott a panelházból

Ahogy a BudaPestkörnyéke.hu is hírt adott róla, öngyilkos lett egy férfi Budapesten, a Szentendrei út egyik panelházából vetette ki magát. Az ott lakókat megrázták a történtek, és kiderült, nem sokon múlt, hogy mások élete is veszélybe kerüljön. Egy 15 emeletes házból zuhant a mélybe egy személy, aki egy fehér furgon szélvédőjébe csapódott, onnan pedig a járdára esett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ha segítségre van szüksége

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotók: Facebook