Megdöbbentő esemény történt Somogy vármegye székhelyén: keddre virradóra beomlott a helyi Gyakorló iskola tornacsarnokának teteje. A hatóságok nagy erőkkel érkeztek a helyszínre, mert erős gázszagot lehetett érezni a környéken. A tűzoltók gázpalackokat hoztak ki az épületből és áramtalanították a helységeket, a helyszín átvizsgálása jelenleg is folyik.

 Beomlott a tető

Kedd reggel nagy erőkkel vonultak ki a hatóságok a Kaposvári Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium épületéhez. Mint kiderült: keddre virradóra beomlott a helyi Gyakorló iskola tornacsarnokának teteje. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Gázszag a környéken

A hatóságok nagy erőkkel érkeztek a helyszínre, mert erős gázszagot lehetett érezni a környéken. A tűzoltók gázpalackokat hoztak ki az épületből és áramtalanították a helységeket, a helyszín átvizsgálása jelenleg is folyik.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Senki nem volt az épületben

Szerencsére senki nem tartózkodott az épületben, így sérültekről nem érkeztek hírek. A tetőn a napokban felújítási munkálatokat végeztek, nem tudni még, hogy ennek köze volt e a tető beomlásához – írta meg a 74nullanulla.hu.

Helyszíni felvétel

Leomlott a tetőhomlokzat

A Kékvillogó.hu is beszámolt arról, hogy tavaly június végén leomlott Budapesten a Jókai utca 1. szám alatti ház tetőhomlokzata. Rengeteg ott parkoló autó megrongálódott, négy ember pedig megsérült. A legsúlyosabb sérüléseket egy fiatal balerina szenvedte el, aki a barátjával sétált el épp a ház előtt

Minden szabályt megszegtek

Az Operettszínház táncosát sokáig mesterséges kómában tartották, miután súlyos gerincsérülést szenvedett. A megsérült lányt képviselő ügyvédi iroda jelezte, hogy kártérítési igénye van. Több szakértő is vizsgálta már az ügyet és azt állapították meg, hogy az építtető, a kivitelező, az egyéb közreműködők lényegében szinte minden vonatkozó szabályt megszegtek.

Felébredt a kómából

A színház később közleményben tudatta, hogy a lány szervezete reménykeltően jól reagált a műtéti beavatkozásra, az életfunkciói pedig kedvezőek, majd imát hirdettek a művész felépüléséért. Nem sokkal később Nikolett felébredt a kómából, majd elkezdte a rehabilitációt, hogy ismét felépüljön és táncoljon, hiszen rengetegen visszavárják őt.

Teljesen megváltozott az élete

A borzalmas baleset pontosan egy éve történt, Nikolett pedig a Facebook-oldalán tett közzé egy üzenetet, amelyben leírta: tavaly ilyenkor egy pillanat alatt teljesen megváltozott az élete.

Balett helyett gyógyszerek

 „Pontosan egy éve ezen a napon, egy pillanat alatt változott meg teljesen az életem. Aznap is átlagosan indult a reggelem, azonban azóta a szokásos balett gyakorlat helyett gyógyszerekkel és láb kimozgatással kezdődik a napom” – olvashatjuk a bejegyzésben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: beomlott a tornaterem teteje. Fotók: Facebook.