Egy nő a gyanú szerint hétfő este szándékosan tüzet okozott otthonában, majd elmenekült, hátrahagyva mozgáskorlátozott édesanyját, aki meghalt a tűzben.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Sajnálatos módon ismét egy érdekes kimenetelű öngyilkosságról kell beszámolnunk. Természetesen minden halál tragédia, ám ezúttal is a kelenföldi ügyhöz hasonlóan olyan személy vesztette életét, akinek semmilyen köze nem volt az öngyilkossági szándékhoz.

Emlékeznek Budapest 11. kerületében történt szörnyű tragédiára, ahol B. János a mélybe vetette magát egy kelenföldi bérház 14. emeletéről, azonban sikerült rázuhannia egy kétgyermekes anyukára, akit megölt – az esetről korábban beszámolt a Kékfény.com.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Lázár Levente szerdán értesítette az MTI-t az újabb sajnálatos tragédiáról.

Lázár Levente elmondta, hogy emberölés miatt őrizetbe vettek egy gyöngyösi nőt, aki a gyanú szerint hétfő este szándékosan tüzet okozott otthonában.

A gyújtogatás után elmenekült a házból, ám hátrahagyta mozgáskorlátozott édesanyját.

A magatehetetlen asszony nem tudott kimenekülni a tűzből és életét vesztette.

A tájékoztatás szerint a nyomozóknak a 47 éves nő elmondta, hogy öngyilkossági szándékkal okozta a tüzet.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: Kékfény.com