A nő és a férfi saját tiszaberceli lakásukban árulta az új pszichoaktív anyagokat.

A 38 éves L. D. és a 36 éves V. B. tiszaberceli lakosok saját lakásukban árulták másoknak a kábítószert. Az esetről a police.hu adott hírt.

A hírhedt miskolci Bonnie és Clyde után ismét egy bűnöző páros került a rendőrség látóképébe, ám szabolcsi élettársak közel sem futottak be olyan hosszú karriert, mint elődeik.

A rendőrség portáljának információ szerint a szerelmespár együtt végezte tevékenységét, azaz eddig ismeretlen helyről megszerzett új pszichoaktív anyagot közösen árusították tiszaberceli otthonukban.

A rendőrök augusztus 18-án, kedden a pár lakóházából való távozása után igazoltattak egy paszabi lakost, akinek ruházatából egy alufólia csomagban új pszichoaktív gyanús növényi származékot foglaltak le.

A rendőrök ezután kutatást tartottak a tiszaberceli házban, ahol 125 gramm mennyiségű új pszichoaktív gyanús növényi származékot, valamint 18,1 gramm mennyiségű kábítószer gyanúját keltő barna színű, kristályos anyagot foglaltak le.

A tiltott szerek egy része már úgymond piackész volt, azaz pakettekbe csomagoltan, eladásra voltak előkészítve. A rendőrök lefoglalták a kiméréshez és porciózáshoz használt eszközöket is.

Az ügy iróniája, hogy amíg a rendőrök a házban dolgoztak három újabb fiatal vevő érkezett, akik új pszichoaktív anyagot akartak vásárolni. Természetesen az ibrányi rendőrök őket is előállították.

Kiemelt kép: lefoglalt új pszichoaktív anyag – Forrás: police.hu