Hol és mikor lehet szükség bútorzárakra? Elsőként talán értetlenül állunk a kérdés előtt, hogy miért lenne rá szükségünk, miközben nap mint nap mi magunk is használunk zárható szekrényeket.

Mire jók a bútorzárak?

A zar-zarbetet.hu Lehmann bútorzárjai is azt szolgálják, amire a zárak általában is valók, azaz azok az ajtók, amelyeket zárva szeretnénk tartani, azok úgy is maradjanak. 

Ezek az ajtók pedig lehetnek gyakorlatilag bárhol, például egy áruházban is, ahol letehetjük a táskáinkat a bejáratnál, hogy ne kelljen folyamatosan magunkkal hurcolni mindent, hanem élvezhessük a vásárlás örömét. Hol lehet még szükségünk ilyen megoldásokra?

Hol használunk bútorzárakat?

Rendeltél már csomagpontra valamit? Jártál már strandon, uszodában vagy edzőteremben? Át kell öltözni a munkahelyeden? A gyermekeid iskolájában vannak zárható szekrények? Ezeken a helyszíneken biztosan rendelkezésre állnak olyan szekrények, amelyek valamilyen formában zárhatóak.

Emellett az otthonunkban is jól jöhet időnként, ha vannak zárható szekrények, így biztonságosan tárolhatjuk az értékes holmijainkat, de a veszélyes anyagokat, például gyógyszereket és vegyszereket is. 

Milyen egy minőségi bútorzár?

A bútorzárak nagyon sokfélék lehetnek, s egyáltalán nem mindegy, hogy mikor melyiket választjuk. Például különbözhetnek aszerint, hogy milyen anyagú szekrényekhez valók, tehát fémből vagy inkább fából készült ajtókba tudjuk őket felszerelni. 

Az is jelentős különbség, hogy kulccsal vagy esetleg számzárral szeretnénk használni őket, illetve olyan megoldásokra is találunk lehetőséget, amely nem igényli egyiket sem, ezeket inkább gyerekzár funkcióban használhatjuk.

Emellett léteznek például Lehmann bútorzárak is, amelyek akár érmével is működtethetők. Tökéletesek a cikk elején megemlített boltokba, bevásárlóközpontokba, hiszen az érmék alkalmazásával biztosítható, hogy a kulcsok mindig visszataláljanak a helyükre.

Mit tudhatunk a Lehmann cégről?

Ez a márka hosszú múltra tekint vissza, s megbízhatunk termékeikben, ezért nyugodtan használhatjuk ezeket a zárakat forgalmas helyeken elhelyezett szekrények esetén is.

Európában a Lehmann cég piacvezetőnek számít mind a bútorzárak, mind a zárrendszerek terén. Már 1962 óta működnek, s mind a megbízhatóság, mind az innovációk szempontjából kiemelkednek versenytársaik közül. 

Például már 7 évvel ezelőtt megvalósították, hogy az elektronikus zárakhoz Bluetooth kapcsolatot társítsanak. Magas minőségű termékeiket bátran választhatjuk, amennyiben zárakat szeretnénk vásárolni.

Tudjuk biztonságban mindig az értékeinket, s vigyázzunk családtagjaink, gyermekeink épségére, egészségére bútorzárak alkalmazásával is! Ne bízzunk semmit a véletlenre!

Ez a cikk támogatott tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent a Magyarország TOP10 legolvasottabb hírportálja között szereplő Kékvillogó.hu oldalon, akkor kattintson ide!