Hiába van róla felvétel, a rendőrök nem találták meg azt az autóst, aki egy életveszélyes manőverrel előzte meg, aztán fékezésre kényszerítette a kisgyerekes család autóját még áprilisban. Az eset a 83-as úton történt, Győrnél.

A feljelentőt birságolták meg

Az eset pikantériája, hogy a feljelentő autóst viszont megbírságolták. A videón jól látszik, hogy a szabálytalankodó autós elnézést kér, ezt követően pedig azt állítja magáról, hogy rendőr és arra utal, hogy az ügyet úgyis eltusolják majd. Az eljárást egyébként most szüntették meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem lett meg a szabálytalankodó

A német rendszámú Audi szabálytalan sofőrje nem lett meg, viszont őt, a fedélzeti kamerával rögzítő édesapa kapott egy 20 ezres csekket, mondván, átlépte a záróvonalat.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

Mi történik az utakon? Az elmúlt néhány órában egyik baleset érte a másikat, többen meghaltak, sok a sérült

Bosszantó

A férfi az RTL-nek nyilatkozott, mint mondta nagyon bosszantó a dolog, annak ellenére, hogy megvan a felvétel, a másik autós beismeri a szabálytalanságot, nem tudták vagy nem akarták azonosítani, végül pedig őt büntették meg.

Keresték

Az RTL kereste az ügy kapcsán a rendőrséget, akik azt reagálták, hivatalos levélben keresték meg a kocsi németországi üzembentartóját, hogy megtudják, ki vezette az Audit. A levelet azonban senki nem vette át, „címzett ismeretlen” jelzéssel érkezett vissza.

Tényleg rendőr volt?

Hogy ezután próbálták-e személyesen vagy telefonon keresni az üzembentartót, a rendőrök nem válaszoltak. Így az sem derült ki, hogy tényleg rendőr volt- e az autó vezetője. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

Felborult egy Honda Budapesten, miután az oldalába rohant egy Opel – Súlyos sérült is van – Fotók a helyszínről

A riport itt nézhető vissza:

Kiemelt kép: RTL Klub videorészlet