Két személyautó ütközött össze Budapest 11. kerületében, a Tétényi úton. A fővárosi hivatásos tűzoltók a mentőkkel közösen egy embert kiemeltek az egyik járműből.

Belerohant a Hondába

Az eset kapcsán a BudapestKörnyéke.hu tudósítója elmondta, péntek délután egy Honda H-RV a 11. kerületi Tétényi úton közlekedett a Bikás park felől, amikor az Andor utcai jelzőlámpás kereszteződésen áthaladva egy Opel Astra az Egér út irányából a Honda jobb oldalába rohant. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

Felborult

A nagy erejű becsapódás hatására a Honda kifarolt, majd a tetejére borult, vezetőnője (aki a nyomokból ítélve nem, vagy nem rendeltetésszerűen használta a biztonsági övét) beszorult a roncsba, őt a fővárosi hivatásos tűzoltók a bal hátsó ajtó levágásával, majd a vezetőülés hátrahajtásával tudták kihúzni és a mentőknek átadni.

Ez is érdekelhet:

Bócsai tömegszerencsétlenség: rendőrök elől menekült az embercsempész hárman meghaltak, 11-en kerültek kórházba

Felvétel a helyszínről:

Súlyos sérült is van

A nő súlyosan megsérült, de az Opel férfi sofőrjét is kórházba kellett szállítani, mert olyan sokkot kapott a karambol hatására, hogy nem tudta megmondani, a jelzőlámpa milyen színű jelzésén haladt át.

A vétlen sofőr felől érdeklődött

Csak azzal tudott foglalkozni, hogy van a vétlen sofőr, a hatóságok alig bírták megnyugtatni őt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni felvételek – Forrás: G.K.