Személyi szabadság megsértése, gyermekzaklatás, erőszak, garázdaság, testi sértés, lopás – emellett a tettei mellett most már fogolyszökésért is felelnie kell annak a férfinak, aki volt barátnőjét elrabolta és kétszer meg is erőszakolta. Cikkünket 18 éven aluliak számára nem ajánljuk!

Levágta magáról a nyomkövetőt

A bűncselekmények után házi őrizetbe vették szentendrei rendőrök a 60 éves J. Attilát, aki ellen a napokban adtak ki körözést, mert levágta magáról a nyomkövetőt.

Zaklatta korábbi barátnőjét

2017 nyarán éppen kocsijában ült, amikor meglátta volt párját, aki egy barátnőjével sétált. A férfi azonnal odahajtott, a két nő pedig menekülni kezdett, hiszen már korábban többször is bántalmazta és zaklatta akkori barátnőjét. Ezután a kétségbeesett nő befutott egy háznak az udvarába, az agresszív férfi azonban utána ment, majd a hajánál fogva beráncigálta őt az autójába és elhajtott vele.

Megkötözte egy elhagyatott házban

Ezt követően elvitte őt egy elhagyatott házhoz, ahol megkötözte a nőt, majd behurcolta a házba. Itt kezdődtek igazán a vétlen nő elleni brutalitások: a lábait kiláncolta, majd kétszer meg is erőszakolta őt J. Attila. 

Megfenyegette

Ezután pedig még mindig nem engedte őt szabadon a férfi, egész éjjel az elhagyatott házban maradtak. Ez alatt az idő alatt a kapcsolatukat akarta megtárgyalni, de ehhez egyéb eszközt is bevetett: egy kést szorított volt élettársa arcához, és meg is fenyegette, hogy megöli. A sértett nő barátnője feljelentést tett a rendőrségen, másnap pedig elfogató parancsot adtak ki a férfi ellen.

Kibújt a bilincsből

Az elfogásakor sem hazudtolta meg önmagát, és ki akart bújni a bilincsből, a rendőrök csak testi kényszerrel tudták megakadályozni azt, hogy el ne szökjön – írja a Bors. A 3 év alatt nem született ítélet vele szemben, emiatt nem tarthatták tovább bent és házi őrizetbe vették.

Teherbe esett tőle

Volt élettársa már egyszer teherbe is esett tőle, a nő azonban nem szerette volna megtartani a gyereket, ez azonban nem tetszett J. Attilának, és többször is vitatkoztak ezen. Sőt, még a pénztárcájából is elvette az abortuszra szánt 38 ezer forintot. 

Bántalmazta a nőt

A férfi a kapcsolatuk alatt többször bántalmazta a nőt, aki az egyik pofon után ki akarta hívni a rendőrséget, de az egresszív férfi összetörte a telefonját. De itt még mindig nem állt meg bűncselekmények száma, hiszen az akkori közös lakhelyükön a nő talált egy adathordozót, amin fiatal korúakról voltak zaklató felvételek.

2015-ben szabadult

Ezeken felül pedig 2007-ben lopással, később pedig személyi szabadság megsértésével, erőszakos közösüléssel és orgazdasággal is gyarapodott a bűncselekmények listája. 2011-ben egyszer már 8 börtönre ítélték, de onnan 2015-ben szabadulhatott is feltételesen.

Kiemelt kép: J. Attila – Forrás: police.hu