Egészen rendben ment mindaddig a biznisz, ameddig az egyik ilyen üzlet alkalmával meg nem jelentek a rendőrök. Később aztán hatalmas mennyiségű illegális szerre bukkantak,

Vásárlás közben csaptak le

Közösen csaptak le a szabolcsi zsaruk arra a férfira,  aki az egyik nyíregyházi lakótelepen autójából szolgálta ki vevőjét közel száz gramm mennyiségű –az elvégzett gyorsteszt alapján- kokainnal, és némi extasyval. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Találtak többet is

Nem maradhatott el az autó és a ruházat átvizsgálása sem. Innen készpénz és további kábítószer-gyanús anyagok kerültek elő. Ezt a férfi otthonának és garázsának átkutatása követte: itt összesen 20 kilogramm, drognak látszó anyagot fedeztek fel.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Rengeteg készpénzt találtak

Itt nagyobb mennyiségben kokaint, extasyt, marihuánát, valamint a kábítószerek értékesítéséből származó közel nyolcmillió forint összegű készpénzt is lefoglaltak. A férfit kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták.

Nem kellett a rácsok mögött maradnia

Bár a zsaruk szerették volna letartóztatásban látni, a bíróság elegendőnek gondolta, hogy ha csak bűnügyi felügyeletben marad a gyanúsított. A rendőrség hivatalos tájékoztatásában jelezte, hogy várhatóak még további elfogások, a lefoglalt anyagokat pedig igazságügyi szakértő vizsgálja. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Tablettavásár a garázsban

Bűnös bankjegyek

Marihuána is akadt bőséggel

A kiporciózott adagok

Életkép a fogdán

(Cikkünkben használt képeink a rendőrség helyszíni szemléjén készültek.)