Két felnőtt és egy gyermek azonnal meghalt, egy két év körüli gyermeket pedig súlyos sérüléssel szállított kórházba a mentőhelikopter, miután egy lengyel rendszámú Opel személygépkocsi nagy sebességgel nekiütközött egy defekt miatt megálló lengyel rendszámú Mercedes kamion pótkocsijának. A család nyaralni indult, ekkor érte őket a tragédia. 

Meghalt egy család

Egy lengyel család halt meg hétfő reggel abban a brutális balesetben, amely az M86-os autóúton történt. Az ütközést követően egy nő, egy férfi és egy 5 éves gyermek a helyszínen meghalt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Életveszélyben a 2 éves gyerek

Egy 2 éves gyerek, aki szintén az autóban utazott, életveszélyesen megsérült. Őt mentihelikopterrel szállították a győri kórházba. Helyszíni információk szerint a család éppen nyaralásukra tartott, amikor megtörtént a tragédia. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Defektet kapott

Amint arról korábban beszámoltunk, hétfőn nem sokkal reggel 9 óra előtt egy lengyel rendszámú kamion haladt Szombathely irányába az M86-os úton, amikor Répcelak közelében a jármű vontató része defektet kapott. 

Ebben az autóban utazott a család

Forrás: 112press

Nincs leállósáv

Az M86-os úton nincs leállósáv, ezért a sofőr a padkára húzódva állt meg, majd ellenőrizte volna, hogy mi történt, de szinte azonnal ezután egy szintén lengyel rendszámú, a kamionnal azonos irányba haladó személyautó a szerelvény pótkocsijának hátuljába csapódott.

Két mentőhelikopter érkezett

A személyautóban utazott az a család, amelynek 3 tagja a helyszínen életét vesztette. A balesethez két mentőhelikopter is érkezett, majd a 2 éves gyereket az egyik helikopter kórházba szállította.

Helyszíni felvétel

Forrás: 112press/Kékvillogó-montázs

Lezárták az M86-ost

A baleset miatt az M86-os út érintett szakaszát teljesen le kellett zárni, várhatóan a reggeli baleset után a forgalom csak a délutáni órákban indulhat meg, addig Répcelak felé terelik a járműveket, ahol nagy torlódás alakult ki. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: 112press