Egyre több a kérdőjel a Komárfüssnél eltűnt magyar üzletember ügyében. Símaszkos emberek lepték el a gyanús körülmények között eltűnt férfi házát. Barátnője szerint biztos, hogy a párja nem önszántából tűnt el. A kocsiját már megtalálták: a Veszprém vármegyei Pápa mellett, teljesen kiégve.

Megdöbbentő eltűnés

A Kékvillogó.hu írt arról a hétvégén, hogy döbbenetes módon tűnt el egy magyar férfi a Felvidéken. Szűcs Tibor éppen az egyik albérlőjéhez ment Komáromfüssbe, hogy az elmaradt bérleti díjat behajtsa, azóta viszont senki nem tud róla semmit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Idegesen telefonált

A helyszínről származó információk szerint a férfi bement a házba és még tárgyalt a bérlőkkel. Azután, hogy kilépett az ajtón, többen is látták, ahogyan idegesen telefonál, majd bepattan a Q7-es Audijába és elhajt a helyszínről. Ezután viszont a férfi eltűnt. A ház előtt viszont vértócsát és töltényhüvelyeket találtak. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megtalálták az autót

A férfi autóját ijesztő körülmények között találták meg. A Q7-es ugyanis a háztól nagyjából 80 kilométerre, Magyarországon, Pápa közelében bukkant fel, méghozzá teljesen kiégve.

Gépfegyveres, símaszkos emberek érkeztek

A férfit a komáromi rendőrségen kívül a helyi polgárőrség és az egész internet kereste, nyolc nappal az eltűnése után pedig a szlovák Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség is bekapcsolódott az ügybe. Több egységgel is a helyszínre látogattak, gépfegyveres és símaszkos emberek árasztották el a környéket. Bár az ajtókat zárva találták, a tűzoltók segítségével bementek, később a bérlőket is kihallgatták. 

Rengeteg a kérdőjel

Egyelőre viszont rengeteg a kérdőjel az ügyben, ugyanis nem tudni, kivel folytatta le a férfi utolsó, meglehetősen ideges beszélgetését, illetve azt sem, hogy a kocsi hogyan került Magyarországra – írta meg a Bors.

Kedvelték a helyiek

„Nemigen láttuk, de amúgy udvarias és rendes volt. Mi is csak annyit tudtunk, hogy már egy ideje nem kapott bérleti díjat, ezért eljött, hogy beszéljen a bérlőivel. Aznap még itt volt a kék tréningruhájában, majd elhajtott” – mondta egy helyi asszony.

„Rácsörögtem, de nem értem el”

„Csütörtök reggel felhívott a barátja, hogy megkérdezze, hol van Tibor. Azt hitték, nálam van. Rácsörögtem, de ki volt kapcsolva a telefonja. Azonnal a rendőrségre mentem” – mondta a férfi barátnője.

Kirándulást terveztek

„Biztos vagyok benne, hogy nem önszántából ment el. Éppen közös nyaralást terveztünk, az eltűnése utáni napra pedig közös kirándulás volt betervezve. Ezért egyszerűen nem nem hiszem el, hogy elmenekült, megszökött vagy elbújt” – tette hozzá. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: az eltűnt vállalkozó. Fotó: rendőrség.