Elképesztő dolgot láthattak a napokban, akik a főváros 18. kerületében jártak: ismeretlen elkövetők érdekes módon szabadultak meg egy kiégett személygépkocsitól. Cikkünk végén mutatjuk a helyszínen készült felvételeket.

Megszabadultak tőle

A kerület egyik Facebook-csoportjában számolt be arról egy felháborodott olvasó, hogy az illegális szemétlerakók a maguk módján megszabadultak egy használt személygépkocsitól. A kiégett autót otthagyták az egyik utcában, a járdán. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Komoly károsodás

Az autót jól láthatóan komoly károsodás érte, aminek az oka ismeretlen. A kocsinak a rendszáma jól látható, és az is egyértelmű, hogy a belseje csúnyán kiégett.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

 „Szemétdombnak nézik”

„Csak kérdezem, hogy az önkormányzat mikor csinál valamit ezek ellen? Az egész telepet szemétdombnak nézik, ide raknak a kommunális hulladéktól kezdve mindent” – írta egy felháborodott helyi lakos.

„Elképesztő!”

„Elképesztő! Megkockáztatom, ez már lehet, hogy inkább rendőrségi ügy, mint önkormányzati, de talán leginkább a közterület felügyelet lehet illetékes a dologban” – találgatott egy másik kommentelő a történtek után.

Hogy kerülhetett oda?

„Szinte biztos, hogy valami nem stimmel, egy kiégett autót utólag vittek egy nem megszokott helyre. Nekem úgy jön le, mintha valakinek ezzel üzentek volna… Az is egy jó kérdés, hogy vitték oda. Nem ott égett porrá, ahol áll, az látszik…” – tette hozzá egy összeesküvés-elméleteket is szívesen gyártó kerületi lakó.

Kamerák kellenének

„Tessék kamerákat kirakni olyan helyekre, amelyeket szemétlerakóvá tesznek a szemérmetlen lakók, különben előbb-utóbb mindent elönt majd a szemét. Ne mindig azok szedjék össze mások szemetét, akik vigyázni szeretnének a környezetre”. Később kiderült, hogy a rendőrség és a városrendészet munkatársai elszállították a járművet. Állítólag baleset előzte meg az autó kiégését. Az illetékesek mindenesetre szeretnék felderíteni, mi történt valójában. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiégett autót hagytak a 18. kerületben

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: a 18. kerületben „felejtett” autó. Fotók: Facebook