Ketten meghaltak, amikor Vésztő határában összeütközött két személygépkocsi. Az a férfi, aki nem adott elsőbbséget a másik autósnak, órák óta vezetett, és rosszul érezte magát. Egyik járműben sem kötötte be magát senki. A rendőrség befejezte a baleset körülményeinek vizsgálatát.

Rosszul lett a sofőr

Visszatérő rosszullétekkel vezetett le több száz kilométert egy férfi 2022. szeptember 6-án. Sopronból Dobozra tartott, és útközben többször megállt, mert nem érezte jól magát. Már majdnem célba ért, amikor 18 óra 30 perc körül megtörtént a tragédia. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Ketten meghaltak

Vésztő külterületén, egy kereszteződésben nem adott elsőbbséget egy másik autósnak, és összeütköztek. A férfi nem volt bekötve, súlyosan megsérült. A másik autóban négyen ültek, ők sem használták a biztonsági övet. Ketten a helyszínen meghaltak, ketten súlyos sérüléseket, maradandó egészségkárosodást szenvedtek.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Helyszíni felvétel a baleset után

Forrás: police.hu

Hullámokban tört rá a rosszullét

A rendőrségi eljárás során a férfi részletesen elmondta, milyen tünetei voltak vezetés közben. Hullámokban tört rá a rosszullét, olyankor megállt, pihent egy kicsit, majd mikor úgy érezte, képes megtenni a hátralévő utat, elindult.

Haza akart érni

Egy ideig egy nő is vele utazott, aki, amikor kiszállt és elköszöntek egymástól, felajánlotta neki, hogy lepihenhet nála, mert látta rajta, hogy nincs jól. A férfi azonban megköszönte a lehetőséget, azzal, hogy mielőbb haza szeretne érni, és folytatta az útját. Utóbb belátta, hogy nem lett volna szabad olyan állapotban vezetnie. Szerinte a baleset is azért történt, mert közvetlenül előtte rátört a rosszullét.

Helyszíni felvétel a baleset után

Forrás: police.hu

Vádat emelnek ellene

A most 37 éves dobozi férfit a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halálos közúti baleset gondatlan okozása vétségével gyanúsítja, és a napokban vádemelést javasolt ellene. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a baleset után – Forrás: police.hu