Három kamasz gyereket is nagy erőkkel keres a rendőrség. Egy lánynak és egy fiúnak Jász-Nagykun-Szolnok megyében veszett nyoma, egy másik srác pedig Heves megyéből tűnt el.

Otthonából tűnt el a 14 éves kamasz lány

A hatóság közlése szerint egy 15 éves újszászi lány 2023. november 14-én, a délutáni órákban lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A rendőrség azt kéri, hogy akinek bármi információja van Ganyi Mári Katalin hollétéről az jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon vagy hívja a 06-56/501-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotón az eltűnt kislány:

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Egy kisfiú is eltűnt Jász-Nagykun-Szolnok megyében

A 12 éves rákócziújfalui fiú 2023. november 17-én, a délelőtti órákban lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

Személyleírása

A fiú 158 cm magas, vékony testalkatú, barna hajú, barna szemű, haja hátul felnyírt, eltűnésekor fekete szabadidő alsót, szürke polár pulóvert, fekete-fehér sportcipőt, piros-sötétkék színű kabátot viselt.

Fotón a kisfiú

Heves megyében is eltűnt egy kamasz

A rendőrkapitányságra érkezett bejelentés, miszerint 2023. november 15-én a 15 éves tarnabodi fiú otthonából ismeretlen helyre távozott. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Ezt viselte, amikor eltűnt

Waleed-Ahmed Hajdar körülbelül 160-165 centiméter magas, sovány testalkatú, rövid barna hajú, barna szemű. Eltűnésekor fekete szaggatott farmernadrágot, sötét kabátot és fehér sportcipőt viselt.

Ezt kéri a rendőrség

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható fiú jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Hevesi Rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó számon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotón a fiú:

Kiemelt kép: Illusztráció