Ahogyan azt portálunk is megírta az agresszív férfi kioltotta várandós élettársa életét Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében. A 34 éves nő néhány nappal a tragédia előtt menekül el bántalmazó párja elől és egy barátnőjénél húzta meg magát. A borzalom még májusban történt, a nő 20 hetes terhes volt, a férfi ellen most emeltek vádat.

Állandóan veszekedtek

A férfi féltékenysége miatt gyakoriak voltak közöttük a veszekedések, melyek során a nőt többször bántalmazta, de a nő emiatt soha nem tett feljelentést. 2023. május 24-én a pár ismét összeveszett, ezért a nő az egyik közelben lakó barátnőjéhez költözött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Figyelte a házat

Három nappal később, hajnali 3 óra körül a vádlott az utcáról figyelte a lakóházat, amikor észlelte, hogy a lakásból kijön az élettársa, és a házigazdával a ház mellett beszélget. Ekkor a férfi indulatosan kiabálva, egy éles tárggyal a kezében bement az ingatlan udvarára, és a hajánál megragadva élettársát először az utcára, majd erőszakkal Nyírkáta külterületére egy erdős, fás területre vonszolta. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kioltotta az életét

Itt az éles eszközzel a nő fejét kétszer megsebesítette, majd őt többször megütötte. Ezt követően a nadrágjából kivette az azt rögzítő zsinórt, és azzal megfojtotta a 20 hetes terhes nőt. A vádlott mikor rájött, mit tett elmenekült, és a rokonainál bujkált, ahol őt a rendőrség elfogta.

Az erdőben találták meg

„Az édestervérem meggyilkolta az élettársát. Az egyik barátnőjénél lakott. Úgy történt, hogy kihívta a házból, valami gyógyszer miatt. Elhúzta, úgy ölte meg” – nyilatkozta akkor a Tényeknek a férfi testvére.

A magzat életét sem tudták megmenteni

„10-12 méterről láttam, hogy ott fekszik. Odamentünk, a feje be volt takarva, én azt hittem, hogy még lélegzik. Mondom, ha lehet rajta segíteni, akkor segítek. Utána már azt vettem észre, már a hasa sem mozgott” – nyilatkozta korábban egy szemtanú.

Fotón az elkövető:

Vádat emeltek

Az ügyészség közleménye szerint a férfi ellen most emeltek vádat, mint írják emberölés bűntettével és személyi szabadság megsértésének bűntettével vádolják. Vádiratában mértékes indítványt is tett azzal, ha a vádlott az előkészítő ülésen a cselekmény elkövetését beismeri, vele szemben a törvényszék 15 év börtönbüntetést és 10 év közügyektől eltiltást szabjon ki. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kapcsolódó:

“Kivégezte a testvéremet és meg is gyalázta”– Szörnyű kínok közt halt meg az a terhes nő, akinek volt élettársa oltotta ki az életét

Kiemelt kép: Az elkövető – Forrás: police.hu