Rettenetes kép tárult azok elé, akik éppen a helyszínen jártak. A központ dolgozói poroltóval, középiskolások a kabátjukkal próbálták megfékezni a lángokat.

Vérfagyasztó jelenetek

Vasárnap kora este, fél hét körül egy nő felgyújtotta magát a pécsi Kodály Központ mögötti parkolónál, állapotáról ellentmondásos információk láttak napvilágot. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Súlyos sérülések

Mentők, rendőrök, tűzoltók siettek az intézmény mögötti parkolóhoz. Először kamasz gyerekek a kabátjukkal próbálták elfojtani a lángokat. Végül a közelben dolgozók poroltóval fékezték meg a tüzet, azonban a nő súlyos sérüléseket szenvedett, ruhája nagyon megégett.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Itt történt az eset

Nem tudni, túlélte-e

Információk szerint a nő magabiztosan érkezett a közeli áruház irányából, a hátsó úthoz, ahol vélhetően valamilyen égésgyorsítót locsolt magára, amit meggyújtott. Egyelőre sem az áldozat korát, sem indítékát nem közölték. Életéért sokáig küzdöttek a mentők, állapotáról nem adtak ki semmilyen információt.

Nem történt bűncselekmény

A helyszín még késő este is szalaggal volt elkerítve, az út közepén megégett ruhadarabokat, egy elszenesedett női alsóruhát, egy rózsaszín öngyújtót, valamint vérnyomokat, illetve az oltás nyomait lehetett látni. A pécsi rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit, amelyről nem adtak bővebb tájékoztatást – derül ki a Bama cikkéből.

Magánéleti válság után tűz

Mint korábban mi is hírt adtunk róla, egy hasonló eset történt nemrégiben a Békés vármegyei Dobozon. A teljes terjedelmében égő épületből a tűzoltók egy személyt kimenekítettek, majd három vízsugár segítségével eloltották a lángokat. Az épület lakhatatlanná vált.

Veszekedtek

A helyiek szerint a házban élő házaspár veszekedett, mielőtt felcsaptak a lángok. A férfi megpróbált segíteni bajba jutott nőn, amiközben még a kezeit is súlyosan megégette, de hiába.

Minden lángra lobbant

„Itt kívül leöntötte magát benzinnel és lépett be a folyosóra, ott meg lángra lobbant pillanatok alatt minden” ‒ mesélte a szomszéd az RTL Híradónak. A nő ezután a fürdőszobába futhatott, ahol összeesett. Testfelületének csaknem 100 százalékában megégett életveszélyesen, már a helyszínen is életmentő beavatkozásokra volt szükség.

Életét vesztette

Állapota stabilizálása után őt és a férfit is kórházba szállították, ahol azonban a nő hajnalban életét vesztette. A rendőrség büntetőeljárást nem indít az ügyben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

(Kiemelt képünk illusztráció, forrás: Pixabay.)