Az agresszív rovarok szinte teljes egészében elborították az elhunyt tetemét. Szerencsére azonban akadt szakember az önkéntesek közt, aki kiirtotta a darazsakat, s így megkezdődhetett a szemle.

Rejtélyes eltűnés

Még szeptember hatodikán érkezett bejelentés egy kétségbeesett bükkszentlászlói családtól, miszerint egyik rokonuk, egy negyvenhárom éves férfi nyomtalanul eltűnt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elsőre nem jártak sikerrel

A borsodi rendőrök azonnal nekiláttak a keresésnek, melyhez csatlakozott a Neptun Búvár Klub és Mentőcsapat. A Neptun Mentőcsapat Mentőkutyás egysége azonnal reagált a riasztásra és 5 fővel, 2 kutyával és 3 gépjárművel a helyszínre indult. Az eltűnt személy felkutatásához csatlakozott több helyi lakos, vadászok és a rendőrség munkatársai is, de az első napon nem jártunk sikerrel – írták.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Drónokat is bevetettek

Így aztán tovább is folyt a keresés, amelyhez becsatlakozott a Magyar Nemzeti Mentődrónpilóták Egyesülete is több drónnal. A terep nagyon nehezen volt járható, ugyanis egy sűrű, fás bokros-területen keresték a férfit, ráadásul hatalmas területen.

Riasztó látvány

Egy hétig, megfeszített erővel zajlott a kutatás, azonban szerdán minden reményük szertefoszlott, ugyanis megtalálták a keresett személy holttestét. Ekkor azonban egy váratlan esemény merült fel: a tetemet nem tudták megközelíteni a rendőrök a környéken rajzó, hatalmas lódarazsak miatt.

Sikeres volt az irtás

Azonban szerencsére az önkéntesek közt volt olyan, aki nekilátott az irtásnak, így rövidesen megkezdődhetett a helyszíni szemle, majd a tűzoltók segítségével sikerült leszállítani a holttestet – derül ki a Bors cikkéből. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Készülődés az irtásra

A holttest elszállítása

A kutatás

(Cikkünkben használt képeink a Neptun Búvár Klub és Mentőcsapat Facebook-oldaláról származnak.)