Szörnyű baleset történt pénteken délután a 6-os számú főút 95-ös kilométerszelvényében Dunaföldvár térségében. Egy kamion és egy személyautó ütközött össze ismeretlen módon. Több ember a helyszínen életét vesztette, többen a roncsokba szorultak.

Kamion és személyautó ütközött

Szörnyű baleset történt augusztus 4-én 17 óra után röviddel a 6-os számú főút 95-ös kilométerszelvényében Dunaföldvár térségében. Egy kamion és egy személyautó ütközött össze ismeretlen módon. Több ember a helyszínen életét vesztette, több ember a roncsokba szorult.

Teljes útzár

17 óra 15 perctől teljes útlezárás van érvényben. A forgalmat az M6-os autópályára terelik, dél felől a Paks Északi, míg Budapest irányából a Dunaföldvári csomópontnál lehet fel ill. lehajtani.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Maga alá temette a személyautót

A helyszínről származó információk szerint az ütközés következtében a földet szállító kamion az oldalára borult, és maga alá temette a személyautót. A műszaki mentést vezető paksi hivatásos tűzoltók feszítővágóval és emelőpárnával próbálták kimenteni a sérülteket.

Mentőhelikopter a helyszínen

Az első hírek szerint egy ember a helyszínen életét vesztette, több ember a roncsokba szorult. A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság később a Facebook-oldalán arról írt, hogy többen is meghaltak. A helyszínre mentőelikopter is érkezett.

Helyszíni felvétel

Defekt az M6-oson

Ugyancsak baleset történt pénteken 14 óra 40 perckor az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán. Egy kisbusz defektet kapott, ennek következtében felborult a 111-es kilométerszelvényben Gyapa térségében. A kisbuszban nyolcan utaztak, heten megsérültek.

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: a halálos baleset helyszíne. Fotók: police.hu