Holttestet találtak pénteken egy diósjenői családi ház kertjében. Elképzelhető, hogy az áldozat egy fiatal lány volt, aki már több mint tíz évvel ezelőtt tűnt el egy másik lánnyal együtt.

Megszólalt az alpolgármester

A nool.hu információi szerint Glöckl Ferenc, a település alpolgármestere számolt be a közösségi oldalon arról, hogy a családi ház kertjében munkagéppel ástak, ekkor bukkantak rá a maradványokra. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Törölte a posztot

„Információim szerint az egyik lány holttestét megtalálták. Ez egészen döbbenetes és lehangoló, azóta is a hír hatása alatt vagyok. A hivatalos rendőrségi közleményig semmi biztosat nem tudok mondani, ugyanis a napokban folytatják a keresést. Ez további lezárásokkal jár majd a Börzsönyi úton” – idézte az alpolgármester szavait a lap, ám Glöckl Ferenc a bejegyzést nem sokkal később törölte, majd közölte, hogy „az esetről bármilyen információt a rendőrség fog adni a nyomozás lezárása után”.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

Itt az Operettszínház közleménye a Jókai utcai házomlásban súlyosan megsérült balerináról: megműtötték Nikolett gerincét, ilyen állapotban van most

2009-ben tűntek el

Az egyik, eltűnt személyekkel foglalkozó Facebook-csoportban az eset kapcsán azt írták, hogy a két nő, a 28 éves Horváth Alexandra, valamint a 24 éves Horváth Krisztina még 2009. január 1-jén tűntek el Diósjenőn. A rendőrség akkor fotót is közzétett róluk.

Online adatbázis

Sőt, mindketten szerepelnek egy online adatbázisban, ahol a Magyarországon eltűnt személyeket gyűjtötték össze. Sőt, a két nő a police.hu körözési listáján, az eltűnt személyek menüpont alatt is megtalálható.

Horváth Alexandra fotója a police.hu-n:

Horváth Krisztina fotója a police.hu-n:

Nem tudni, melyikük lehet az

Azt még egyelőre nem tudni, hogy melyik lány holttestét találta meg most a rendőrség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció