A tető alighanem az egyik legfontosabb része minden épületnek. Egyrészt funkcionálisan komoly jelentősége van, hiszen mind a csapadéktól, mind az időjárás egyéb viszontagságaitól, valamint a kedvezőtlen hőmérséklettől is óvja az épületet.

Másrészt pedig esztétikailag is kiemelt szerepet tölt be az egész ház megjelenését illetően. Érthető hát, ha nagy jelentőséget tulajdonítunk annak, hogy milyen anyagból és hogyan készül el.

Mitől lesz tökéletes a tető?

Nos, nyilván számít, hogy milyen minőségű anyagból készült. A hagyományos cserepek mellett ma már elérhető cserepeslemez, de beszerezhetők a Betolemez kínálatából trapézlemezek, előkorcolt tetőlemezek is. A választott anyag tehát legyen színvonalas, ám emellett figyeljünk oda a többi tényezőre is.

Ilyenek például, hogy hozzáértő szakembert bízzunk meg a munkával, illetve az épület stílusának, valamint funkciójának is megfelelő alapanyaggal történjen a fedés.

Miért lehet ideális választás a lemezfedés?

Ez egy kifejezetten hosszú élettartamú, szép eredményt adó tetőfedési eljárás, amelyet már igencsak hosszú ideje alkalmaznak. Ennek ellenére innovatív, modern megoldásnak számít, ugyanis rengeteg fejlesztés történt az első lemeztető kivitelezése óta. Például az alapanyag is sokat változott, hiszen ma már acélból készülnek az elemek, ami azt is jelenti egyben, hogy ellenállóak a rozsdával szemben, nagyon könnyű a súlyuk, ráadásként pedig az árfekvésük is roppant csábító.

A kivitelezés szempontjából is nagyon jó döntésnek bizonyul, habár a hozzáértést nem érdemes nélkülözni ebben az esetben sem, de gyors munkára és elegáns tetőre számíthatunk a megvalósulást követően.

Családi házra tökéletes a cserepeslemez!

Az egyes lemeztetők eltérnek egymástól, éppen emiatt nem fog illeni mindegyik bármelyik épülethez. A családi otthonok tetőfedéséhez érdemes valamelyik cserepeslemezt választani, hiszen ez esztétikumban is ki fogja elégíteni az igényeinket.

Ott van például az IZI 2.0, ami a Compact Series termékcsalád egyik tagja. Ez egy kétmodulos, lemezből gyártott tetőcserép, amelynek rengeteg előnye van. Nagyon rövid idő alatt a helyükre tudnak kerülni az elemek, de a szállításuk és a tárolásuk sem fog gondot okozni.

A moduláris szerkezet azt jelenti, hogy egyszerre tudja a felsorolt pozitívumokat biztosítani a cserepeslemez, miközben külsőre nagyon olyan hatást érhetünk el vele, mint a hagyományos tetőcserepeknél. Pontosan így tudjuk egyszerre élvezni a modern anyag és felépítés előnyeit, mégis megőrizni a hagyományos megjelenést.

A kialakítás során arra is törekedtek, hogy elrejtsék a csavarokat, hogy a lehető legpontosabb illesztést segítsék, hogy szép gerincvonallal zárják le esztétikusan és biztonságosan a tetőfedést. Az eredmény? Gyönyörű tető, amely elegáns megjelenést kölcsönöz otthonunknak, s megbízható védelmet nyújt az időjárás különböző elemeivel szemben.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: betolemez.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.