Türk Róbert Dánielt egyszerűen a föld nyelte el azt követően, hogy csütörtökön megölte barátnőjét a főváros 13. kerületében. Azonban jócskán adadnak olyanok, akik oldalán üzennek a potenciális elkövetőnek.

A nő, mint tulajdon

„Remélem a börtönben vagy egy másik életben megtanulod majd, hogy egy nő se lehet tulajdona egy férfinak, mert szabadnak kell lennie, ahhoz, hogy bármi közöd legyen hozzá érzelmileg, lelkileg, mindenhogyan.” A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sorjázó düh

Ez csak az egyik hozzászólás, amely a csütörtöki, fővárosban elkövetett gyilkossággal gyanúsított férfi Instagram-oldalán olvasható. Mint korábban mi is hírt adtunk róla, aznap éjszaka holtan találtak egy fiatal lányt az angyalföldi Véső utcában.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem találják

Kedd reggel még mindig nem vették le a gyilkossággal gyanúsítható Türk Róbert Dániel fotóját a rendőrség körözési listájáról – vagyis mindez azt jelenti, hogy nem sikerült rábukkanniuk a férfire. Noha több bejelentés is érkezett, hogy látni vélték, de egyik esetben sem sikerült elkapniuk őt a zsaruknak.

A helyszínelés nyomai

Sokan üzennek neki

Közben a férfi Instagram-oldalát szabályosan elöntötték azok kommentek, amelyekben neki üzennek. „Szegény lánytól névnapodra kaptad az Armani ajándékcsomagot és az I love you-s üdvözlő lapot, te pedig megölöd?! Te elmeroggyant! Gondolom arra fogsz hivatkozni, hogy „hirtelen felindulásból” tetted…” – vélekedik egyikük.

Obszcén szavakkal gyalázzák

Vannak persze jócskán olyanok is, amelyek vulgáris hangnemben titulálják a férfit gyilkosnak és azt ecsetelik, reményeik szerint milyen kínokat fog átélni a rácsok mögött. Ezeket értelemszerűen nem idézzük, de akad pár olyan hozzászólás is, amely abszolút kulturált – ám azokból is sugárzik az indulat.

Mi lakozhatott benne?

„Valójában nem tudhatjuk milyen ember az, akire most állatként vadásznak. Lehetséges, hogy egy a mindennapi életben udvarias pszichopata, akinek rejtett vonásai csak a szűk magánéletében / ritka pillanatokban mutatkoztak meg. Ennél talán gyakoribb az az introvertált típus, amelyik sokáig tűr, majd hirtelen robban, akkor viszont minden gátat átszakítva” – vetette fel másvalaki.

Virág a helyszínen

Talán megbánta

„Átkozódnak, szitkozódnak a kommentelők mindenki csak a saját perspektívájából látja a helyzetet. Valószínűleg hirtelen felindulásból féltékenységből tette. Valószínűleg már megbánta tettét. Azokat lehet a legjobban gyűlölni akiket előtte legjobban szeretett az ember” – vetette fel az egyik hozzászóló.

Legfeljebb az ajtót csapom be

„A megbánás nem változtat semmin, nem támasztja fel szegény lányt. Ha meggyűlölte, hagyta volna ott és kész. A tettére nincs mentség” – hangzott a felvetésre a válasz. Más valaki pedig azt jegyezte meg, hirtelen felindulásból „max, becsapom az ajtót, kiabálok egyet és sarkon fordulok. Nem ölök meg egy embert, de még egy állatot sem” – fűzte hozzá. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

(Nyitóképünk forrása: Facebook, belső fotók: Kékvillogó.)