Az üzleti életben számos olyan alkalom van, amikor hiteles cégkivonatra van szükség. Régebben a dokumentum lekérése bonyolult procedúra volt, ma már szerencsére ez nincs így, hiszen egyszerűen és gyorsan beszerezhető akár mobiltelefonos alkalmazáson keresztül is.

Nem kell sokat visszamennünk az időben ahhoz, hogy felidézzük a cégkivonat-igénylés hosszadalmas és bonyolult folyamatát. A digitalizációnak köszönhetően ez is leegyszerűsödött, és a CEGKIVONATMOST applikációján keresztül is beszerezhető.

Miért érdemes alkalmazáson keresztül letölteni?

Nagy előnye az alkalmazásnak, hogy ingyenes, regisztráció nélkül is lehet használni, továbbá elérhető Androidra és iOS-re is. Továbbá a lekérés egyszerűen és gyorsan elvégezhető, csupán néhány adatot kell hozzá megadni. 

A fizetés során pedig nem kell készpénzzel bajlódni, utalással és bankkártyával is rendezhető a díj. Ráadásul a nap 24 órájában, bárhonnan el lehet érni a felületet, így nem kell nyitvatartási időhöz alkalmazkodni. Csupán internetre és telefonra van hozzá szükség.

Természetesen e-mailben is kiküldésre kerül a dokumentum, hogy később is kényelmesen meg lehessen találni. Az előnyök sora itt még nem ért véget, hiszen az applikáció felülete felhasználóbarát, és könnyen átlátható. 

Ennek köszönhetően mindenki kényelmesen és gyorsan igényelheti a cégkivonatot a telefonján keresztül, és a bankkártyás fizetést követően azonnal megérkezik a dokumentum. Átutalásos fizetésnél előfordulhat, hogy néhány percet várni kell a rendelés leadását követően.

A lépések nagyon egyszerűek, magától értetődőek

Külső segítségre vagy különleges ismeretekre nincs szükség az alkalmazás használatához. A lépések nagyon egyszerűek, magától értetődőek. Az alkalmazás letöltése teljesen ingyenes, és csupán néhány percet vesz igénybe, hogy elérjük az összes hatályos cégkivonatot, ezt követően azonnal el lehet kezdeni a használatát. 

A kereséshez be kell írni a cégadatot, a cég nevét vagy az adószámát, majd pedig a fizetés következik. A díj rendezése történhet bankkártyával vagy átutalással. A fizetést követően kerül kiküldésre a cégkivonat. 

Bankkártyás fizetés esetében azonnal megérkezik a pénz, míg az utalás néhány percet igénybe vesz. Emiatt is írtuk korábban, hogy az utalásnál egy kis időt várni kell a dokumentum megérkezésére. 

Érdemes még az ügyintézés előtt tájékozódni

A rendszer a hiteles, friss dátummal rendelkező cégkivonatot PDF és es.3 formátumban is kiküldi a megrendelést követően. Utóbbin elektronikus aláírás és elektronikus bélyegző is szerepel. A PDF változatot általában elfogadják postai ügyintézéskor, műszaki vizsgáztatáskor, mobilszolgáltatóknál, villanyóra és autó átírásánál. 

Az es.3 formátumú cégkivonatot általában bankokban, számlanyitáskor kérik. Érdemes még az ügyintézés előtt tájékozódni az adott hivatalnál, hogy melyik változatot fogadják el, így el lehet kerülni a kellemetlen helyzeteket.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: cegkivonatmost.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.