Minden autós rémálma, hogy belekapaszkodik a szél a járművébe pont akkor, amikor egy hídon megy át és a szakadék felé ráncigálja. Pont ez történt a minap a Balatonnál a 100 méter magas Kőröshegyi völgyhídon is egy autóssal. Nagy bajba került, de az a Mercedes is, amelynek sofőrje egy pillanatra nem figyelt. Döbbenetes videókat osztott meg a közútkezelő. A felvételt a cikkünk alján nézheted meg.

Sokkoló videók

A Magyar Koncessziós Infrastruktúra-Fejlesztő Zrt., vagyis az MKIF sokkoló videókat osztott meg a Facebook-oldalán. A felvételek a napokban történtek. Az első esetben óriási sebességgel hajt neki egy villanyoszlopnak egy autós. A MKIF közösségi oldala szerint a sofőr feltehetőleg ittas állapotban lehetett, s nagy szerencséje, hogy a hatalmas ütközés ellenére megúszta a balesetet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Matchboxként csapódik a Mercedes

A második felvételen egy ennél is nagyobb becsapódást láthatunk: egy Mercedes átsodródik egy másik sávba, majd nekimegy egy ott közlekedő kamion oldalának. A találkozáskor a Mercedes Matchboxként csapódik át az út másik oldalára, a tetejére borul, majd a szalagkorlátnak csapódik.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Majdnem a szakadékba zuhant

A harmadik eset pedig a Balatonnál, az M7 autópályán, a Kőröshegyi völgyhídnál történt egy nappal ezelőtt. A sofőr vélhetően túl nagy sebességgel hajtott a magas rakománnyal, miközben nem számolt a hídon tapasztalható erős oldalszéllel, így a rakománya leborult, amelynek következtében a kisbusz is megpördült, ami a trélert húzta. Szerencsére nem zuhant le a majdnem 100 méter mélységbe. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt a baleset

Itt van a döbbenetes három videó egyben

Kiemelt kép: illusztráció