Ahogy arról korábban mi is írtunk, Szegeden a barátja az apja vadászpuskájával ölte meg a tajvani lányt, majd magával is végzett. A lány szülei lányuk halálának hírére azonnal repülőre ültek, útjukat a külföldi külügyminisztérium szervezte le számukra.

Apja vadászpuskájával végzett mindkettőjükkel

Ahogy a Kékvillogó korábban megírta, barátja ölhetett meg egy tajvani lányt Szegeden. Az információk szerint az informatikával foglalkozó férfi az apja vadászpuskájával lőtte le a lányt, majd magával is végzett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A gyilkosság másnapján Szegedre érkeztek

A történtek után pár nappal meg is érkeztek Szegedre a tajvani lány szülei, ahol első útjuk a rendőrségre vezetett. Ott mindenről tájékoztatták őket, C. holttestét viszont ekkor még nem vihették haza a nyomozás miatt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A holttestet később adták ki

A holttestet csak május 26-án adták ki a hatóságok a családnak, a szülők pedig ezután repülővel szállíthatták haza, hogy a hazájában vehessenek búcsút tőle. – áll a Blikk.hu cikkében.

Szombat hajnalban bukkantak a holtestekre

Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai szombat hajnalban egy szegedi lakásban két holttestet találtak. A bűncselekmény egy hatlakásos, kétszintes társasház egyik földszinti lakásában történt.

A gyilkosság előtt nem sokkal bocsátották el a férfit

Az RTL Híradó az eset kapcsán most arról számolt be, hogy információik szerint a feltehetően a barátja által meggyilkolt lány negyedéves tajvani orvostanhallgató volt, míg barátja pedig informatikával foglalkozhatott és a gyilkosság előtti napokban bocsátották el a munkahelyéről.

Csendes lány volt

„Egy egyetemista kislány volt, nagyon kedves, angolul tudott csak. Nagyon csendes volt, csak ritkán találkoztunk” – mondta a lányról az egyik szomszéd, aki hozzátette, hogy a férfit korábban soha nem látták a környéken.

Különös hangra ébredtek a szomszédok

„Szombat reggel, fél 7-háromnegyed 7 körül hallottunk öt különös, tompa puffanást. Olyan hang volt mintha egy szőnyeget porolnának” – mondta a férfi, aki úgy gondolta, hogy a gyilkos lövéseket hallhatta, ám információk szerint a pár akkor már rég halott volt. A szomszéd így feltehetően a rendőri helyszínelés zajaira ébredhetett fel.

Nem hagyott búcsúlevelet

A férfi állítólag nem hagyott búcsúlevelet, így még mindig nem tudni, miért következett be a tragédia.

Beteges féltékenység?

A helyieknek fogalmuk sincs, mi történhetett az ajtók mögött, a környéken többen azt suttogják, hogy a férfi féltékeny volt a barátnőjére, méghozzá betegesen.

Kedves, udvarias pár volt

„Csak látásból ismertük őket, nemrégiben jöttek ide. De mind a nő, mind pedig a férfi kedves és udvarias volt. Semmi gond nem volt velük, kimondottan csendesek voltak” – tette hozzá a nő.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: RTL