Meglepő dolgokat találhattak Szeged-Szentmihályon a csatornánál, az egyik árokban. A maradványra fiatalok leltek rá, az esetről pedig Kiss Kató, az ismert váci léleklátó írt a közösségi oldalán. Kiderült: nem évtizedes maradványról van szó, így azonnal értesítették a rendőrséget.

Gyötrő látomások

„Szegedi látogatásom után pár nappal gyötrő látomások vették kezdetét. Folyamatosan segítséget kért egy lélek tőlem. Bármit csináltam hallottam, érzékeltem őt magát. Próbáltam nem figyelni rá, de csak jött és mondta, és mondta. Majd azt hajtogatta: Szeged…. Szeged… Mihály…” – kezdte történetet a látó a Kiss Kató látó a közösségi oldalán. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

„Valami nagyon nem stimmel”

„Nem értettem először. Aztán miután nem hagyott békén, felhívtam a szegedi szervezőmet, s elmondtam, valami nagyon nem stimmel, és hogy van valaki, akit meg kellene találni” – folytatta.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Árkot és vizet látott

Mint ezután kiderült, Szegeden van egy Szentmihály nevű hely. A látó elmondása szerint egy árkot látott, mélyedést és kicsit távolabb vizet. Ekkor derült ki, hogy egy csatornáról van szó.

Álmok egymás után  

A szeged365.hu írása szerint ezután annyiban maradt a történet, Kiss Katót furcsa álmok gyötörték arról, hogy az illetőt többször is megütötték.

Valamit találtak

Pár nap elteltével a helyi szervező fia a barátjával éppen arra biciklizett és Szeged-Szentmihályon, a csatornánál egy árokban valamit találtak. Azonnal hívták a halottlátót é természetesen értesítették a rendőrséget is.

Nem régi maradvány

„Nem nagyon térünk napirendre a történtek felett. A nyomozás miatt gondolom többet nem írhatok, de azt hozzáteszem, hogy nem több évtizedes a maradvány” – zárta gondolatait a látó.

„A hideg is kirázott”

„A hideg is kirázott, ahogy olvastam soraid. Ez valóban megdöbbentő és hatalmas visszaigazolás! Köszönjük, hogy megosztottad velünk és bízom benne, hogy a tettes is előkerül minél előbb!” – írta egy hozzászóló az eset kapcsán. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: itt találták meg a koponyát. Fotók: Facebook