A lakása előtt támadtak meg egy fiatal nőt a főváros 13. kerületében, az elkövetőt azonban elengedték a rendőrök. A portugál férfi arra hivatkozott, hogy rövid időn belül indul a repülőgépe Brüsszelbe.

Éjszaka sétált hazafelé

A nő szerint hajnali 3 óra körül szállt le a 4-es 6-os villamosról a Jászai Mari téren, majd a Vígszínház mögötti utcákon sétált hazafelé. Gyanította, hogy valaki követi őt, de hiába nézett hátra többször is, nem látott senkit. Ám amint az otthonához ért, megtámadták hátulról. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elfogták, majd elengedték

A támadó egy 40 év körüli portugál férfi volt, aki először lefogta, majd fojtogatni kezdte a nőt, akin végül a szomszédok segítettek. A rendőrök hamar a helyszínre értek, igazoltatták is a férfit, de nem sokkal később el is engedték, arra hivatkozva, hogy rövid időn belül indul a repülőgépe Brüsszelbe. Az esetről a 25 éves áldozat számolt be az rtl.hu-nak, mondván, végig kellett néznie, ahogy az erőszakos támadója elsétál a helyszínről.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Tábort vert a ház előtt

A rendőrséget a szomszédok értesítették, a férfi azonban nem menekült el: tábort vert a ház előtt, majd azt hazudta az ott lakóknak, hogy elhagyta a táskáját.

Nem tagadta a támadást

A járőrök körülbelül negyedóra múlva érkeztek meg a helyszínre, ahol igazoltatták a férfit, aki nem tanúsított ellenállást, illetve nem is tagadta a támadást.

Eltűnt a táskája

Arról beszélt a rendőröknek, hogy néhány órán belül indul a gépe, és mivel az utolsó éjszakáját nem akarta a szálláson kifizetni, ezért az utcán aludt. Állítása szerint mire felébredt, eltűnt a táskája, azért vette üldözőbe a nőt, mert azt hitte, ő a tolvaj.

Hiába mutogatta sérüléseit

Ezzel csak annyi bökkenő volt, hogy az áldozatnál mindössze egy apró retikül volt. A nő hiába mutatta a rendőröknek, hogy a fojtogatás miatt a nyakán és a teste más részein is zúzódások keletkeztek, a szája pedig felrepedt.

Sietnie kellett

Úgy tűnik, a férfi meggyőzőbb volt: még a beszállókártyáját is megmutatta, ezzel bizonyítva, hogy sietnie kell.

A rendőrök szerint ártalmatlan

A nő szerint a rendőrök ártalmatlannak tartották a férfit, ám alkoholos vagy kábítószeres befolyásoltság nem merült fel, ahogyan nemi erőszak sem, mint a támadás lehetséges indítéka. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció