A pofátlanság nem ismer határokat. A rendőrség tájékoztatása szerint egy eddig ismeretlen elkövető az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalának 152. kilométerszelvényében, Fonyód térségében a kiépített, forgalom-átterelő jelzőoszlopokhoz tartozó akkumulátort eltulajdonította. Tettével nem csak kárt okozott, hanem alaposan megnehezítette az arra közlekedők tájékozódását is.

Fonyódnál okozott kárt

A közúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség ismeretlen tettes ellen. Még április 20-án 22 óra 28 perckor az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalának 152. kilométerszelvényében – Fonyód magasságában – egy ismeretlen tettes a kiépített, forgalom-átterelő jelzőoszlopokhoz tartozó akkumulátort eltulajdonította, így az áramforrás pótlásáig a jelzőoszlopok láthatósága az éjszakai, illetve korlátozott látási viszonyoknál nagyban csökkent. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ha van információja…

A rendőrség kéri, hogy aki az esemény körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Fonyódi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, a 8640 Fonyód, Vitorlás utca 2. szám alatt, vagy hívja a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as (2711-es mellék) telefonszámon , illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Elvitte a szobrot a templomból

A Kékvillogó.hu írt korábban arról, hogy lopás miatt keresi a rendőrség azt a férfit, aki kisétált egy óriási Szűz Mária-szoborral a terézvárosi templomból. A bűntettet kamera rögzítette. A rendőrség megosztott egy felvételt az oldalán, amelyben jól látszik, hogy egy férfi március 7-én 9 óra körül besétált egy 6. kerületi templomba. 

Hóna alá vette a szobrot

Az ismeretlen elkövető egy kis ideig a Szűz Mária-szobor mellett ácsorgott, majd kiemelte azt a tartójából, a hóna alá vette és kisétált vele a templomból. A hatósági leírás szerint egy fából készült szoborról van szó.

Pénzt akart lopni

Ugyancsak egy videófelvétel segítségével sikerült elkapni egy másik jómadarat. A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy a kőbányai rendőrök lopás kísérlete miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. Egy férfi január 24-én 17 óra előtt pár perccel egy 10. kerületi mosoda fizetőautomatájából el akarta lopni a pénzt, így azt egy fejszével megrongálta. 

El akarta vinni a pénzt

Az illető arra számított, hogy kinyitja ezt a gépet, és megszerzi a pénzt belőle. Az automatában található pénz azonban elenyésző része lett volna annak, mint amekkora kárt okozott ezzel a tevékenységével, a gép ára ugyanis 7 számjegyű összeg is lehet.

Alkatrészcsere

A mosógépnél a történtek után nem működött a készpénzes fizetés, így egy alkarészt ki kellett cserélni.

Elfogták az elkövetőt

A feltételezett elkövetőről felvétel készült, így a BRFK a férfi megtalálása érdekében február 16-án felhívást adott ki. A ferencvárosi rendőrök március 13-án elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható B. Krisztiánt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció