Nemrég jelent meg egy videó a Debrecenben hallottam  nevű Facebook csoportba, melynek tanúsága szerint elképesztő rendőri akciónak lehettek szemtanúi azok, akik éppen a Hatvan utcában jártak.

Nem jutottak messzire

A kommentszekció szerint ugyanis két férfi éppen megpróbált kirabolni egy ékszerbltot, azonban messzire nem jutottak, ugyanis a rendőrök a Csillag utcában elkapták és földre teperték őket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Videón a jelenet:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Akciófilmbe illő jelenet

A látványos akcióról a Dehír  is beszámolt, mint a portál írja a városon hatalmas szirénázás közepette száguldottak végig a rendőrautók, a Füredi úton keresztül a Bem tér irányába, az egész valódi akciófilmbe illő jelenet volt.

Egy másik felvétel is készült:

Megverték az üzlet tulaját

Az ügy kapcsán a police.hu azt írja a debreceni rendőrök elfogták azt a két férfit, akik megverték egy ékszerüzlet tulajdonosát.

Ekkor érkezett a bejelentés

A rendőrség ügyeletére 2022. január 26-án 10 óra 30 perc körül érkezett bejelentés arról, hogy egy Debrecen belvárosában található ékszerüzletben ismeretlenek bántalmazták a tulajdonost.

Azonnal a helyszínre mentek

A debreceni rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol kiderült, hogy a feltételezett elkövetők egy sárga színű járművel hagyta el a helyszínt. A rendőrök azonnal a keresésükbe kezdtek.

Parkoló autónak ütköztek

Nem sokkal később az egyenruhások Debrecenben a Csapó utcán érték utol a menekülő autót, amely megpróbált befordulni az egyik utcába, ahol több parkoló személygépkocsinak is nekiütközött. A két férfi, ekkor el akart futni, de nem járt sikerrel, az egyenruhások elfogták őket. Mindkét férfit előállították a kapitányságra, ahol kihallgatásuk megkezdődött.  

Ezek is érdekelhetnek:

Kiemelt kép: Illusztráció